ΚΟΣΜΟΣ

Παίκτης γκολφ έχασε τρία μπαστούνια κατά τη διάρκεια τουρνουά - Τα... πέταξε σε δέντρο

Παίκτης γκολφ έχασε τρία μπαστούνια κατά τη διάρκεια τουρνουά - Τα... πέταξε σε δέντρο

Απίστευτες σκηνές κατά τη διάρκεια τουρνούα γκολφ στο Ντουμπάι

Απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε σε τουρνούα γκολφ στο Ντουμπάι, με έναν παίκτη να... χάνει τρια από τα μπαστούνια του, στέλνοντάς τα πάνω σε ένα δέντρο.

Πρόκειται για τον Τζουστ Λούιτεν ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και πέταξε το ντράιβερ του (το μακρύτεροτ μπαστούνι, που χρησιμοποιείται από την αφετηρία για μακρινές βολές) σε ένα δέντρο στην ένατη τρύπα κατά τη διάρκεια του τελικού γύρου του DP World Tour Championship.

Το μπαστούνι κόλλησε στο δέντρο και σε σημείο που δεν μπορούσε να το φτάσει ούτε ο ίδιος, ούτε κάποιος από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης. Έτσι ο Λούτεν προσπάθησε να το ρίξει από το δέντρο πετώντας άλλα δύο μπαστούνια, μάταια όμως

Ο βοηθός του προσπάθησε να σώσει την κατάσταση πετώντας ένα κλαδί, πριν σκαρφαλώσει ένας εθελοντής για να τινάξει τα κλαδιά και να πέσουν τα μπαστούνια στο έδαφος.

Όλες οι προσπάθεις αποδείχθηκαν άκαρπες και ο Λούιτεν συνέχισε τον αγώνα του εκνευρισμένος. «Πηγαίνοντας το πρόβλημα με τα δέντρα στο επόμενο επίπεδο», έγραψε το DP World Tour στον λογαριασμό του στο X.

Ο Λούιτεν τελικά συνέχισε τον γύρο στην τρύπα με 11 μπαστούνια, όταν τελικά ένας εθελοντής κατάφερε τελικά να τα κατεβάσει, ενώ στην ανάκτησή τους συνέβαλε η οκτώ μηνών έγκυος σύζυγός του, Μέλανι-Τζέιν η οποία του παρέδωσε τα μπαστούνια στην επόμενη τρύπα.

Τελικά, ο 37χρονος παίκτης ολοκλήρωσε τον αγώνα ως 48ος στο σύνολο των 50 παικτών. «Ήμουν απογοητευμένος, ήταν μια από εκείνες τις εβδομάδες [που] τίποτα δεν πήγαινε όπως ήθελα», δήλωσε ο Λούιτεν στους δημοσιογράφους.

«Τα έχασα και πέταξα το ντράιβερ μου και κόλλησε σε ένα δέντρο. Αυτό συνοψίζει όμορφα την εβδομάδα μου … ένας από τους εθελοντές τα έβγαλε, αλλιώς θα ήταν αστείο να τελειώσω με 11 μπαστούνια», είπε.