ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Μέλη συγκροτήματος πιάστηκαν στα χέρια πάνω στη σκηνή

Αυστραλία: Μέλη συγκροτήματος πιάστηκαν στα χέρια πάνω στη σκηνή
youtube

Χαμός σε συναυλία του ροκ συγκροτήματος «The Brian Jonestown Massacre» - Ο τραγουδιστής τσακώθηκε με τον κιθαρίστα και πιάστηκαν στα χέρια

Σε ροντεό μετατράπηκε η συναυλία του ροκ συγκροτήματος «The Brian Jonestown Massacre» οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια πάνω στη σκηνή ενώ έδιναν συναυλία στη Μελβούρνη, το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα ξεκίνησαν όταν ο frontman Άντον Νιούκομπ έδιωξε τον κιθαρίστα Ράιαν Βαν Κριντ από το συγκρότημα λέγοντας του να κλείσει το μικρόφωνο και να φύγει από τη σκηνή

«Κόψε το μικρόφωνο αυτού του άντρα, άσε κάτω την κιθάρα μου, το πάρτι τελείωσε», φώναξε ο Νιούκομπ στον κιθαρίστα του σε ένα βίντεο που κατέγραψαν θαυμαστές και στη συνέχεια, τo δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν έχει άλλη μουσική μέχρι να φύγεις από εδώ. Στην πραγματικότητα δεν σε χρειαζόμαστε. Πήγαινε. Άσε την κιθάρα μου στη σκηνή και σκέψου τι συμβαίνει. Αποσυνδέσου», του είπε.

Ο Βαν Κριντ φέρεται να του είπε να σκεφτεί καλύτερα τα όσα του λέει, γιατί «αν πάρει την απόφαση να φύγει, θα είναι για πάντα».

Εκνευρισμένος με τα όσα συνέβαιναν επί σκηνής, ο Βαν Κριντ αποχώρησε, αφού χτύπησε τον τραγουδιστή, καθώς έφευγε από τη σκηνή.

Έπειτα έπιασε την κιθάρα του και την έστρεψε προς το πρόσωπό του. Στη συνέχεια, ο κιθαρίστας κυνήγησε τον τραγουδιστή, σε όλη τη σκηνή, όμως εκείνος κατάφερε να ξεφύγει.

Άλλα μέλη του συγκροτήματος, το συνεργείο και η ασφάλεια επενέβησαν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Εν τέλει, ο κιθαρίστας έφυγε, ενώ ο τραγουδιστής συνέχισε να φωνα΄ζει σε όσους βρίσκονταν τριγύρω. Απογοητευμένοι οι θαυμαστές τους ξεκίνησαν να πετούν μπουκάλια στη σκηνή.

Προσπαθώντας να δώσεις εξηγήσεις για όσα συνένησαν ο τραγουδιστής είπε ότι δεν ήθελε να εμφανιστεί στη σκηνή απόψε, όμως κάποιος τον ανάγκασε, κρατώντας του ένα μαχαίρι κάτω από τον λαιμό του.