ΚΟΣΜΟΣ

Βραζιλία: Τρένο παρέσυρε λεωφορείο - Φρικτός θάνατος για 37χρονη γυναίκα

Βραζιλία: Τρένο παρέσυρε λεωφορείο - Φρικτός θάνατος για 37χρονη γυναίκα
Daily Mail.

Η μητέρα της άτυχης γυναίκας κατηγορεί τον οδηγό του λεωφορείου για αμέλεια.

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 37χρονη γυναίκα στην Βραζιλία, όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε, κόλλησε σε σιδηροδρομικές γραμμές και παρασύρθηκε από διερχόμενο τρένο.

Η άτυχη γυναίκα εκτοξεύθηκε από το λεωφορείο μετά την πρόσκρουση και διαμελίστηκε από το τρένο, σύμφωνα με τη DailyMail αλλά και τοπικά Μέσα ενημέρωσης. Η Julia de Albuquerque Violato, ηλικίας 37 ετών, είχε επιβιβασθεί στο λεωφορείο για να αφήσει ρούχα σε κατάστημα στην Μπραζίλια.

Το τρένο φαίνεται να κορνάρει δευτερόλεπτα πριν πέσει στο πλάι του λεωφορείου. Το βίντεο που ακολουθεί από τη στιγμή της σύγκρουσης, η οποία προκάλεσε και τον θάνατο της 37χρονης γυναίκας, προκαλεί σοκ.

Η 72χρονη μητέρα άτυχης γυναίκας ανέφερε ότι «δεν ήταν ατύχημα, αλλά έγκλημα», κατηγορώντας τον οδηγό του λεωφορείου για αμέλεια.

Από το δυστύχημα τραυματίσθηκαν άλλοι τέσσερις άνθρωποι, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά στο κεφάλι, ενώ, ο οδηγός του λεωφορείου βρίσκεται σε κατάσταση – σοκ, αφού δεν μπορεί να πιστέψει πώς συνέβη η αδιανόητη τραγωδία μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Σχετικές ειδήσεις