ΚΟΣΜΟΣ

Andre Braugher: Από καρκίνο του πνεύμονα πέθανε ο διάσημος ηθοποιός

Andre Braugher: Από καρκίνο του πνεύμονα πέθανε ο διάσημος ηθοποιός

Ο ατζέντης του Andre Braugher αποκάλυψε την αιτία θανάτου του γνωστού ηθοποιού που αγαπήθηκε μέσα από το Brooklyn Nine Nine

Γνωστή έγινε η αιτία θανάτου του διάσημου ηθοποιού Andre Braugher, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών την Τετάρτη (14/12).

Συγκεκριμένα ο ατζέντης του Captain Holt, όπως έγινε γνωστός από την κωμική σειρά Brooklyn Nine Nine, πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα, όπως μεταδίδει το περιοδικό People.

Υπενθμίζεται ότι αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι ο Andre Braugher έχασε τη ζωή του από μια «σύντομη ασθένεια».

Δεν είναι γνωστό πότε διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα ο Andre Braugher, σύμφωνα με το People. Ο ατζέντης του ηθοποιού είχε δηλώσει την ημέρα του θανάτου του ότι στο πλευρό του ήταν η οικογένειά του, η σύζυγός του – και επίσης ηθοποιός – Ami Brabson, αλλά και οι γιοι του Michael, Isaiah και John Wesley, ο αδελφός του Charles Jennings και η μητέρα του Sally Braugher.

Ο ηθοποιός γεννήθηκε το 1962 στο Σικάγο ο Μπράουερ, και ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειάς του, έκανε θεατρικές σπουδές με υποτροφία στο Stanford και μαθήματα υποκριτικής στη Juilliard School for drama.

Ο πρώτος κινηματογραφικό του ρόλος ήταν στην ταινία του 1989 Glory στην οποία υποδύθηκε έναν στρατιώτη στα πρώτα αφροαμερικανικά συντάγματα του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου.

Συνολικά στην καριέρα του ο Μπράουερ ήταν υποψήφιος 11 φορές για Emmy καθώς συχνά υποδυόταν ρόλους στρατιωτικού ή αστυνομικού.