ΚΟΣΜΟΣ

Ριάνα: Η σέξι φωτογράφιση με ροζ εσώρουχα εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου - «Αγαπήστε τον εαυτό σας»

Η Ριάνα
Η Ριάνα
ΑΡ

H Ριάνα επιδεικνύει σε μία σειρά από σαγηνευτικές πόζες, προϊόντα από τη μάρκα εσωρούχων που ίδρυσε το 2018

Η Ριάνα εμφανίστηκε εκτυφλωτική με ροζ εσώρουχα καθώς κοινοποίησε μία σειρά από στιγμιότυπα για τη συλλογή της εταιρείας της, Savage X Fenty εν όψει της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου. Η 35χρονη ποπ σταρ που έγινε μεγιστάνας και πρόσφατα απόλαυσε 'ένα ταξίδι στο Άσπεν, δημιούργησε μία σειρά ροζ εσώρουχα ενόψει της Ημέρας των Ερωτευμένων που πλησιάζει.

Η μητέρα δύο παιδιών φόρεσε ένα εντυπωσιακό ροζ σουτιέν, εσώρουχα με καλτσοδέτες και διάφανο καλσόν μέχρι τους μηρούς, ενώ φόρεσε ροζ ματ κραγιόν και πόζαρε σαγηνευτικά με το δικό της μοναδικό τρόπο. Μία σειρά από αξεσουάρ τράβηξαν την προσοχή από τα τατουάζ στο χέρι της, ενώ και το μανικιούρ ήταν σε ροζ αποχρώσεις. Σε ένα απο τα στιγμιότυπα η δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας εμφανίζεται από την κορυφή μέχρι τα νύχια, ενώ φοράει ένα ζευγάρι ροζ, σατέν ψηλοτάκουνες γόβες.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν σε τρεις ξεχωριστές αναρτήσεις και μια λεζάντα έγραφε, «@Η badgalriri δίνει σε όλους την αγάπη που χρειαζόμαστε για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου #XXSavageX». Ένα άλλο μήνυμα καλεί τις επίδοξες πελάτισσες να αγαπήσουν τον εαυτό τους, όπως ακριβως είναι.

Λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, η σελίδα Savage X Fenty στο Instagram μοιράστηκε αναδρομικές φωτογραφίες και αποσπάσματα από τις εμφανίσεις της Ριάνα μέσα στο 2023. Στο τέλος του περασμένου έτους, η σταρ καλωσόρισε τον δεύτερο γιο της, Riot Rose Mayers, με τον φίλο της A$AP Rocky, 35. Οι δυο τους είναι επίσης γονείς του ενός έτους RZA.