ΚΟΣΜΟΣ

Τζεφ Μπέζος: «Παρέλαση» διασήμων στο... διαστημικό πάρτυ γενεθλίων του

Τζεφ Μπέζος: «Παρέλαση» διασήμων στο... διαστημικό πάρτυ γενεθλίων του
Instagram

Ο Τζεφ Μπέζος έκλεισε τα 60 και οι διάσημοι φίλοι του τον τίμησαν στο φαντασμαγορικό πάρτυ στην έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς

Τα 60α γενέθλιά του γιόρτασε ο Τζεφ Μπέζος και διοργάνωσε ένα φαντασμαγορικό πριβέ πάρτι στην πολυτελή έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς του Λος Άντζελες, με θέμα το διάστημα και τα ουράνια σώματα.

Ο μεγιστάνας της Amazon είχε γενέθλια στις 12 Ιανουαρίου, ωστόσο το πάρτι έγινε το περασμένο Σάββατο, στο οποίο παρέλασαν πολλές διασημότητες και A-listers του Χόλιγουντ, όπως αναφέρει η The Sun.

Ηθοποιοί, μουσικοί, μοντέλα και «χρυσοί» κληρονόμοι έδωσαν το παρών στο αστραφτερό πάρτι με οικοδέσποινα ποια άλλη, την αρραβωνιαστικιά του δισεκατομμυριούχου, Λόρεν Σάντσεζ, η οποία φυσικά έκλεψε την παράσταση με το κατακόκκινο, αποκαλυπτικό, στενό φόρεμα, κεντημένο με κρύσταλλα Swarovski, δημιουργίας Laura Basci, το οποίο χρειάστηκε 800 ώρες για να ετοιμαστεί.

Σε φωτογραφίες που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram περιγράφει το ρούχο της ως «ένα απίστευτο φόρεμα για μία τόσο ξεχωριστή βραδιά».

420068888_730604002508238_5718575029508490568_n.jpg
Instagram

420496808_1783107838841613_924049974034123450_n.jpg
Instagram

Σύμφωνα με πηγές της βρετανικής εφημερίδας, μεταξύ των καλεσμένων του πάρτι ήταν η Μπιγιόνσε με τον Jay-Z, μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ, η Πάρις και η Νίκι Χίλτον, η Ιβάνκα Τραμπ με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, η Κέιτι Πέρι με τον Ορλάντο Μπλουμ, η Όπρα Γουίνφρει, ο Μπιλ Γκέιτς αλλά και η Χάιντι Κλουμ.

Instagram
Instagram

Τουαλέτες με παγιέτες, στρας και κρύσταλλα και αξεσουάρ εμπνευσμένα από το διάστημα ήταν μερικές από τις στυλιστικές επιλογές των παρευρισκομένων, από τους οποίους ξεχώρισαν με την πιο εκκεντρική τους εμφάνιση η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ, που εμφανίστηκαν ως εξωγήινα πλάσματα με αυτιά και κεραίες.

Instagram
Instagram

«Παρά τον αριθμό των προσκεκλημένων, τα πάντα ήταν πολύ ήσυχα και έπρεπε να βάλουν τα κινητά τους σε θήκες καθώς στην εκδήλωση απαγορεύονταν οι φωτογραφίες», πρόσθεσε η πηγή στην Sun.

«Είχαν ακόμη και το πρώτο γραφείο του Τζεφ στην Amazon με την πρώτη του καρέκλα, ήταν όλα πραγματικά συγκινητικά», τόνισε η ίδια πηγή.

Οι καλεσμένοι γεύτηκαν από χαβιάρι μέχρι McDonald's, μια αναφορά στην πρώτη δουλειά του Τζεφ Μπέζος όταν ήταν 16 ετών.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ καθόλη τη βραδιά ήταν μαζί και κρατιούνταν χέρι-χέρι, ενώ έδειχναν πολύ αγαπημένοι. Ο mr Microsoft δε, Μπιλ Γκέιτς όλη νύχτα χόρευε με τη νέα του σύντροφο, Πόλα Χερντ, ενώ το πάρτι δεν τελείωσε πριν τις 3 τα ξημερώματα.