ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί δεν την επισκέφθηκαν τα παιδιά της στο νοσοκομείο - Ο πραγματικός λόγος

H Kέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ
H Kέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ
ΑΡ

Γιατί τα τρία παιδιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον δεν επισκέφτηκαν τη μαμά τους στο νοσοκομείο; Οι φήμες εξακολουθούν να οργιάζουν, νέα δημοσιεύματα ωστόσο αποκαθιστούν την αλήθεια 

Η Kέιτ Μίντλετον δεν αστειευόταν όταν είπε ότι ήθελε «να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της» εν μέσω του πρόσφατου προβλήματος υγείας που εξακολουθεί να την ταλαιπωρεί.

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας βγήκε από το νοσοκομείο τη Δευτέρα, αφότου πέρασε σχεδόν δύο εβδομάδες αναρρώνοντας από μια «προγραμματισμένη» επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, ωστόσο τα τρία παιδιά της δεν επισκέφτηκαν την Κλινική του Λονδίνου κατά τη διάρκεια της παραμονής της.

Μια πηγή είπε στο Entertainment Tonight είπε ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ, 10 ετών η πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 και ο 5χρονος πρίγκιπας Λούις δεν πήγαν να δουν τη μητέρα τους επειδή το ζευγάρι ήθελε να βεβαιωθεί ότι «δεν θα διαταραχθεί η ρουτίνα τους».

Η Μίντλετον και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ουυίλιαμ, φέρεται να αποφάσισαν ότι ήταν καλύτερο να «θωρακίσουν» τα παιδιά τους «για να αποτρέψουν την ανησυχία». Παρά το γεγονός ότι δεν είδαν τη Μίντλετον αυτοπροσώπως, πηγή της οικογένειας είπε ότι τα νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας πιστεύεται ότι έκαναν FaceTime με τη μαμά τους ενώ εκείνη έλειπε.

Σημείωσαν επίσης ότι η Μίντλετον είναι «ενθουσιασμένη» που επέστρεψε στο Adelaide Cottage με τα παιδιά και τον σύζυγό της, ο οποίος φέρεται να «αποχώρησε προσωρινά από τα βασιλικά του καθήκοντα για να φροντίσει τη γυναίκα του», σύμφωνα με το ET.

Τα παιδιά της δεν εμφανίστηκαν στο δωμάτιο του νοσοκομείου, ο πεθερός της όμως, ο βασιλιάς Κάρολος, την επισκέφτηκε την περασμένη εβδομάδα. Ο μονάρχης φέρεται να σταμάτησε στο δωμάτιο της νύφης του λίγο αφότου εισήχθη για τη δική του επέμβαση για τη θεραπεία προστάτη, στην οποία όλα πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο.

Πηγές λένε ότι ακόμη και οι στενότεροι βοηθοί της Μίντλετον δεν γνώριζαν τι ακριβώς είχε συμβεί όλο αυτό το διάστημα, καθώς ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήθελαν να προστατεύσουν την ιδιωτικότητά της. Ομοίως, το People ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι «δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά» με τη Mίντλετον πριν από τη νοσηλεία της στις 16 Ιανουαρίου.

Η είδηση ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση, φέρεται να «προκάλεσε έκπληξη» στους γύρω της - συμπεριλαμβανομένων όλων των ανθρώπων που «συνεργάζονται στενά» με το βασιλικό ζεύγος. Το Παλάτι του Κένσινγκτον αποκάλυψε ότι η 42χρονη πριγκίπισσα υποβλήθηκε σε μια «επιτυχημένη» επέμβαση στην κοιλιά και θα έκανε ένα διάλειμμα από τις δημόσιες εμφανίσεις μέχρι μετά το Πάσχα.

Αν και «εκτιμά το ενδιαφέρον» για την υγεία της, πρόσθεσε «ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές της ιατρικές πληροφορίες».