ΚΟΣΜΟΣ

Pink: Έσπασαν τα νερά μιας ετοιμόγεννης γυναίκας σε συναυλία της

Pink: Έσπασαν τα νερά μιας ετοιμόγεννης γυναίκας σε συναυλία της
AP

Οι περισσότερες από τις συναυλίες της Pink γίνονται viral για τα απρόοπτα που συμβαίνουν ανάμεσα στην ίδια και το κοινό.

Για ακόμα μία φορά η Pink διέκοψε το σόου της, όταν οι συνεργάτες της την πληροφόρησαν πως έσπασαν τα νερά μιας ετοιμόγεννης φαν της.

Χθες το βράδυ η Pink έδινε ένα από τα φαντασμαγορικά σόου της περιοδείας της, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όταν την ειδοποίησαν ότι μια θαυμάστρια ήταν έτοιμη να γεννήσει στη μέση της αρένας, όσο η Pink τραγουδούσε το «Our Song».

Βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok δείχνει την ποπ σταρ να διακόπτει το κομμάτι και να ρωτά: «Είναι η Αλέσια ή η Άλεξ που γεννάει αυτή τη στιγμή; Αισθάνομαι ότι δεν πρέπει να κοιτάμε, να την αφήσουμε όλοι στην ησυχία της. Δεν γέννησε έτσι απλά ένα μωρό τώρα, σωστά; Είναι το μωρό εδώ; Όχι; Εντάξει».

Οι περισσότερες από τις συναυλίες της Pink γίνονται viral για τα απρόοπτα που συμβαίνουν ανάμεσα στην ίδια και το κοινό. Πριν μήνες, μια θαυμάστριά της, πέταξε τις στάχτες της μητέρας της στη σκηνή την ώρα που η ποπ σταρ τραγουδούσε. Κατά τη διάρκεια του σόου της στο Hyde Park του Λονδίνου τον Ιούνιο, η 43χρονη ποπ σταρ ξαφνιάστηκε όταν μέλος του κοινού, της έδωσε ένα σακουλάκι με τέφρα.

Όταν το σακουλάκι με την τέφρα «προσγειώθηκε» στη σκηνή, η τραγουδίστρια διέκοψε τη ροή του μουσικού της προγράμματος. Χωρίς να κρύψει την αμηχανία της, το έπιασε και κοίταξε προς το μέρος του ανθρώπου που το πέταξε.

«Είναι η μαμά σου; Δεν ξέρω πώς να νιώσω γι' αυτό» του είπε και προσπάθησε να συνεχίσει την performance της.

Αφού ανέβηκε ξανά στη σκηνή από τον κεντρικό διάδρομο, η Pink πρόσθεσε: «Πρέπει να πω ότι ήταν η πρώτη φορά».