ΚΟΣΜΟΣ

Βόρεια Κορέα: Το φάντασμα της Πιονγιάνγκ - Το καλύτερα κρυμμένο μυστικό του Κιμ Γιονγκ Ουν

Βόρεια Κορέα: Το φάντασμα της Πιονγιάνγκ - Το καλύτερα κρυμμένο μυστικό του Κιμ Γιονγκ Ουν

Βόρεια Κορέα: Δεν θέλει να δει το πρόσωπο αυτό όλος ο πλανήτης

Μια ακόμη ιστορία... τρέλας από την Βόρεια Κορέα έχει γίνει viral και αυτή αφορά το «Φάντασμα της Πιονγκγιάνγκ», τον άνθρωπο που ο Κιμ Γιονγκ Ουν κρύβει από όλο τον πλανήτη.

Ποιος είναι αυτός; Η σύζυγός του, Ri Sol-ju, για την οποία κανείς δεν ξέρει σχεδόν... τίποτα!

Η Ri, το όνομά της οποίας σύμφωνα με του Αμερικανούς είναι ψεύτικο, είναι αγνώστου ηλικίας (!) καθώς το καθεστώς δεν έχει αναφερθεί ποτέ σε εκείνη αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη ηλικία μέλους της οικογένειας.

Εικάζεται πως είναι από 35 έως 30 ετών ενώ η μοναδική πληροφορία που έχει δοθεί δημόσια για εκείνη είναι από τον βετεράνo star του ΝΒΑ Ντένις Ρόντμαν, που είναι ο μοναδικός Αμερικανός φίλος του Κιμ Γιονγκ-Ουν, που είχε δηλώσει στον βρετανικό Guardian το 2013 πως «πρόκειται για μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια».

Τελευταία της εμφάνιση ήταν τον Ιούνιο του 2019, όταν ο Κινέζος πρόεδρος, Σι Ζινπινγκ, και η σύζυγός του είχαν επισκεφτεί την Πιονγκγιάνγκ.

Όπως και ο σύζυγός της, έτσι και η Ri έχει ακριβά γούστα καθώς λατρεύει τις τσάντες και τα παπούτσια ενώ είχε εμφανιστεί δημόσια με ακριβές δημιουργίες πασίγνωστων οίκων μόδας.

Δείτε στην παρακάτω gallery την πανέμορφη γυναίκα του Κιμ Γιονγκ-Ουν, την πρώτη κυρία της Βόρειας Κορέας, την Ri Sol-ju: