ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλίδα παρίστανε την έγκυο 17 φορές για να παίρνει επιδόματα - Έβαζε μαξιλάρια στην κοιλιά της

Ιταλίδα παρίστανε την έγκυο 17 φορές για να παίρνει επιδόματα - Έβαζε μαξιλάρια στην κοιλιά της

Ο 55χρονος σύντροφός της, Davide Pizzinato, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ότι ήξερε «πολύ καλά» ότι η Ioele δεν ήταν ποτέ έγκυος

Μια Ιταλίδα φυλακίστηκε, καθώς παρίστανε την έγκυο εδώ και πολλά χρόνια, στήνοντας την απάτη με 17 περιπτώσεις εγκυμοσύνης βάζοντας μαξιλάρια στην κοιλιά της.

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, η Ιταλίδα φαίνεται πως είχε λάβει επιδόματα που ξεπερνούν τα 100.000 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Mirror, η 55χρονη Barbara loele κατηγορήθηκε ότι κέρδισε με δόλο μια περιουσία σε κρατικά επιδόματα και ότι πήρε σημαντικό χρόνο άδειας λόγω ψεύτικης εγκυμοσύνης.

Από τις 17 υποτιθέμενες εγκυμοσύνες, ισχυρίστηκε ότι μόνο πέντε ολοκληρώθηκαν, ενώ οι άλλες 12 ήταν αποβολές. Η Ioele υποστήριξε ότι γέννησε το τελευταίο της παιδί τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά οι αστυνομικοί που την παρακολουθούσαν τους τελευταίους εννέα μήνες ήταν κατηγορηματικοί ότι δεν ήταν ποτέ έγκυος.

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, οι εισαγγελείς είπαν ότι η απάτη στήθηκε μέσω κλεμμένων πιστοποιητικών γέννησης από μια κλινική στη Ρώμη, μαζί με άλλα πλαστά έγγραφα.

Ο 55χρονος σύντροφός της, Davide Pizzinato, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ότι ήξερε «πολύ καλά» ότι η Ioele δεν ήταν ποτέ έγκυος. Φέρεται ότι κατέθεσε εναντίον της για να δεχτεί μικρότερη ποινή, καθώς κατηγορήθηκε ως συνεργός της.

Πάντως, η γυναίκα είπε ότι τα πέντε παιδιά υπάρχουν και ότι οι εγκυμοσύνες της ήταν γνήσιες. Τελικά, η 55χρονη Ιταλίδα καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους και έξι μηνών.