ΚΟΣΜΟΣ

Έξαλλος ο Μπίλι Μπάλντουιν με τη Σάρον Στόουν: Απειλεί να βγάλει τα άπλυτά της στη φόρα

Η Σάρον Στόουν
Η Σάρον Στόουν
ΑΡ

Η Σάρον Στόουν κατονόμασε τον παραγωγό που «την πίεσε να κοιμηθεί» με τον συνάδελφό της Μπίλι Μπάλντουιν, προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία Sliver απάντησε, απειλώντας να βγάλει τα άπλυτά της στη φόρα. «Είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί μου» λέει

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε την ταυτότητα του παραγωγού ταινιών που, όπως ισχυρίζεται, της ζήτησε να κοιμηθεί με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία Sliver του 1993 για να βελτιώσει την υποκριτική του απόδοση.

Η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι ο Ρόμπερτ Έβανς, ο μεγιστάνας του Χόλιγουντ που ήταν επικεφαλής της παραγωγής στην Paramount και πέθανε το 2019, της είπε να κάνει σεξ με τον Γουίλιαμ «Μπίλι» Μπάλντουιν. Η σταρ του Χόλιγουντ είχε αποκαλύψει αρχικά τη συνάντηση στα απομνημονεύματά της το 2021, αλλά χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητα των εμπλεκομένων.

Η σταρ είπε στο podcast του Louis Theroux ότι ο Έβανς ισχυρίστηκε ότι ήταν υπεύθυνη για την κακή ερμηνεία του Μπάλντουιν στην ταινία για μια γυναίκα που ανακαλύπτει τα μυστικά των ενοικιαστών μετά τη μετακόμισή της σε μια πολυκατοικία στη Νέα Υόρκη.

«[Ο Έβανς] έτρεξε στο γραφείο του με γυαλιά ηλίου εξηγώντας ότι κοιμόταν με την Άβα Γκάρντνερ και εγώ θα έπρεπε να κοιμηθώ με τον Μπίλι Μπάλντουιν, γιατί [τότε] η απόδοσή του θα γινόταν καλύτερη. Αν μπορούσα να κοιμηθώ με τον Μπίλι, τότε θα είχαμε χημεία στην οθόνη και θα σώζαμε την ταινία. Το πραγματικό πρόβλημα ήμουν εγώ γιατί ήμουν τόσο σφιγμένη, και όχι μια πραγματική ηθοποιός που μπορούσε απλώς να κάνει έρωτα μαζί του και να επαναφέρει τα πράγματα στη σωστή τους τροχιά. Το πραγματικό πρόβλημα ήταν ότι ήμουν τόσο σφιγμένη».

Η Στόουν απέκτησε τεράστια φήμη στις δεκαετίες του 1980 και του 1990, εμφανιζόμενη σε επιτυχημένες ταινίες όπως η «Ολική Επαναφορά» ,το «Καζίνο» και το «Βασικό Ένστικτο» όπου πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Mάικλ Ντάγκλας και τα τελευταία χρόνια μιλάει συχνά για τα «κακώς κείμενα» στη βιομηχανία του θεάματος και το χάσμα στις αμοιβές μεταξύ των δύο φύλων.

Μετά τις νέες αποκαλύψεις, ο Μπίλι Μπάλντουιν επιτέθηκε στη Σάρον Στόουν για τους ισχυρισμούς της, κατηγορώντας την ότι «πληγώθηκε που απέφυγε το φλερτ της» και απειλώντας να «γράψει ένα βιβλίο για τις πολλές ανησυχητικές, kinky ιστορίες» που γνωρίζει για εκείνη.

Ο 61χρονος ηθοποιός έγραψε στο X (πρώην Twitter) για να δηλώσει: «Δεν είμαι σίγουρος γιατί η Σάρον Στόουν συνεχίζει να μιλάει για μένα τόσα χρόνια μετά. Είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί μου ή είναι ακόμα πληγωμένη μετά από τόσα χρόνια επειδή απέφευγα το φλερτ της; Μήπως είπε στη φίλη της Τζάνις Ντίκινσον την ημέρα που έπεσα πάνω τους στην πτήση της επιστροφής μας στη Νέα Υόρκη… "Θα τον κάνω να με ερωτευθεί τόσο πολύ, που θα κάνει το κεφάλι της να γυρίσει. Έχω τόσα άπλυτα για εκείνη που θα έκανε το κεφάλι της να γυρίσει, αλλά έχω σιωπήσει».

Και συνέχισε: «Η ιστορία της συνάντησης που είχα με τον Μπομπ Έβανς παρακαλώντας τον να μου επιτρέψει να χορογραφήσω την τελευταία σκηνή του σεξ στην παρακάτω φωτογραφία, ώστε να μην χρειαστεί να φιλήσω τη Σάρον είναι απόλυτος θρύλος. Αναρωτιέμαι αν πρέπει να γράψω ένα βιβλίο και να πω τις πολλές, πολλές ανησυχητικές, kinky και αντιεπαγγελματικές ιστορίες για τη Σάρον; Αυτό μπορεί να είναι διασκεδαστικό.»

Ο Έβανς, ο οποίος πέθανε το 2019, ήταν επίσης παραγωγός στην Chinatown και στο The Cotton Club, και επικεφαλής της παραγωγής στην Paramount για τις ταινίες «Νονός», «Aληθινό Θράσος» και «Υπέροχος Γκάτσμπι»