ΚΟΣΜΟΣ

Νότια Αφρική: Πάστορας έκοψε τα χέρια νεαρού - Τον έπιασε να κλέβει από την εκκλησία (pics)

Νότια Αφρική: Πάστορας έκοψε τα χέρια νεαρού - Τον έπιασε να κλέβει από την εκκλησία (pics)

Πήρε τον νόμο στα χέρια του ο πάστορας

Ένας πάστορας στη Νότια Αφρική, έπιασε έναν νεαρό να κλέβει από την εκκλησία του και του έκοψε και τα δυο χέρια!

Ο Solomon Mhlanga, 58 ετών, συνελήφθη για απόπειρα δολοφονίας και απαγωγής, αφού άφησε μόνιμα ανάπηρο τον κλέφτη Dumisani Mahlangu, 28 ετών. Ο γιος του Enoch, 20 ετών, φέρεται να βοήθησε τον μπαμπά του και αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες.

Ο πάστορας, ο οποίος ήταν επικεφαλής της Εκκλησίας των Soteria στη Νότια Αφρική, είπε στους εκκλησιαζόμενους να κρατήσουν τα χέρια του Mahlangu που ούρλιαζε, καθώς αυτός του έκοβε και τα δυο χέρια.

Παρακάλεσε τον πάστορα «να του αφήσει το ένα χέρι», αλλά του έκοψαν και το δεύτερο χέρι. Ο Mahlangu είπε ότι ο πάστορας και ο γιος του κάλυψαν τα χέρια του με χώμα και φύλλα και η ομάδα έφυγε αφήνοντάς τον να πεθάνει.

Ο Mahlangu είπε στο News24: «Τα χέρια μου στο έδαφος έτρεχαν αίμα. Ήταν ο χειρότερος πόνος που έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου. Έχασα τόσο πολύ αίμα και είχα έξι μονάδες στο νοσοκομείο. Ακόμα νιώθω τα χέρια μου εκεί, αλλά όταν κοιτάζω δεν υπάρχει τίποτα. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Για το υπόλοιπο της ζωής μου είναι τώρα έτσι - χωρίς χέρια. Γιατί να μου το κάνεις αυτό;».