ΚΟΣΜΟΣ

Μεξικό: Ερευνητής εντόπισε «εξωγήινο μωρό» σε σπηλιά - Απόκοσμες εικόνες

Μεξικό: Ερευνητής εντόπισε «εξωγήινο μωρό» σε σπηλιά - Απόκοσμες εικόνες

Μπροστά σε ένας μυστηριώδες εύρημα βρέθηκε Μεξικανός 

Ένας Μεξικανός εξερευνητής μπορεί να έκανε μόλις την πιο εκπληκτική «ανακάλυψη» μέχρι σήμερα καθώς ισχυρίζεται πως βρήκε ένα... εξωγήινο μωρό!

Ο Edu Survivencia από το Μοντερέι του Μεξικού, πραγματοποιούσε τις συνηθισμένες εξερευνήσεις του στο Cerro de las Mitras όταν ανακάλυψε ένα «εξωγήινο μωρό» καλά κρυμμένο μέσα σε μια σπηλιά.

Μιλώντας για την περίεργη ανακάλυψή του ο Edu, είπε: «Ήταν καλά κρυμμένο. Στη σπηλιά, ήταν σκοτεινά και πολύ βρώμικα και δεν το σκέφτηκα πολύ εκείνη τη στιγμή. Τώρα το κρατάω σε κουτί και δεν τολμώ να το αγγίξω χωρίς γάντια».

Η μυστηριώδης ανακάλυψη του Edu συγκρίθηκε με τα μουμιοποιημένα ευρήματα του Jaime Maussan που παρουσίασε στο Κογκρέσο στο Μεξικό τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Τα πτώματα που βρέθηκαν κοντά στις γραμμές Nazca στο Περού έχουν αντιμετωπιστεί με μεγάλο σκεπτικισμό από τους επιστήμονες που τα έχουν χαρακτηρίσει πλαστά.

Οι «εξωγήινοι μούμιες» από το Περού πρόκειται να προβληθούν στην κάμερα για πρώτη φορά με ανεξάρτητους ειδικούς που ελπίζουν να πουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εάν οι μούμιες είναι εξωγήινες μορφές ζωής.