ΚΟΣΜΟΣ

Mελίντα Γκέιτς: Το τεράστιο δαχτυλίδι αρραβώνων στο δάχτυλό της που φούντωσε τις φήμες

Φήμες οτι αρραβωνιάστηκε η Mελίντα Γκέιτς
Φήμες οτι αρραβωνιάστηκε η Mελίντα Γκέιτς
ΑΡ

Η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς, Μελίντα εθεάθη με ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων στο δάχτυλο και οι φήμες «πήραν φωτιά»

Η δισεκατομμυριούχος πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς, Μελίντα φωτογραφήθηκε με ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι στο δάχτυλο της μετά από μία βόλτα με ιδιωτικό ελικόπτερο, καθώς όπως όλα δείχνουν βρήκε την ευτυχία μετά τον χωρισμό από τον ιδρυτή της Microsoft.

Εμφανίστηκε ευδιάθετη με με τσάντα Chanel, καθώς μια βοηθός βοηθούσε με τις αποσκευές της. Φωτογραφήθηκε με ένα ανοιχτό μπεζ διχτυωτό σακάκι, που ταίριαζε στον ανοιξιάτικο καιρό, λευκή μπλούζα, μαύρο παντελόνι και αθλητικά παπούτσια αλλά ήταν το τεράστιο κόσμημα στο δάχτυλό της που τράβηξε την προσοχή, καθώς απομακρυνόταν από το ιδιωτικό ελικόπτερο.

Δεν έχει υπάρξει δημόσια ανακοίνωση για τον αρραβώνα της Μελίντα, αλλά από τότε που χώρισε με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της το 2021, τόσο η ίδια όσο και ο Μπιλ Γκέιτς φέρεται να βγαίνουν και οι δύο με νέους συντρόφους.

Μετά τον χωρισμό τους η Μελίντα μίλησε λεπτομερώς για την κατάρρευση του γάμου τους, είπε όμως οτι δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο που οδήγησε στο τέλος, αλλά ήταν μάλλον πολλά πράγματα που προστέθηκαν με την πάροδο του χρόνου. Αποκάλυψε ότι σιγά σιγά συνειδητοποίησε ότι «δεν ήταν υγιής» στη σχέση και ότι δεν μπορούσε πλέον να «εμπιστεύεται αυτό που είχε εκείνη και ο Μπιλ».

Η Mελίντα Φρεντς Γκέιτς έχει καθαρή περιουσία περίπου 13 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ ο Μπιλ Γκέιτς έχει περιουσία που ξεπερνά τα 148 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το δείκτη δισεκατομμυριούχων του Bloomberg. Νωρίτερα φέτος, το ζευγάρι χώρισε τα υπάρχοντά του, όπως τα ιδιωτικά τζετ, ασφάλεια και άλλες λειτουργίες που προηγουμένως ήταν κοινά και για τους δύο υπό μια οντότητα που ονομάζεται Watermark.

Ως εργένης, ο Μπιλ Γκέιτς έχει εμφανιστεί πολλές φορές με την Πόλα Χαρντ, 60 ετών, την πρώην σύζυγο του συν-ιδιευθύνονος συμβόυλου της Oracle, Μαρκ Χερντ, ο οποίος πέθανε τον Οκτώβριο του 2019. Η Μελίντα, η οποία αποκάλεσε το διαζύγιό της από τον δισεκατομμυριούχο «απίστευτα επώδυνο», φέρεται να βγαίνει με τον πρώην ρεπόρτερ του Fox Τζον Ντι Πρε, 64 ετών, από το 2022.

Ο Ντι Πρε, ο οποίος έχει εργαστεί ως παρουσιαστής ειδήσεων σε διάφορες πόλεις, ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με την πρώην «Μις Γιούτα» Τζίνα Λάρσεν. Ενώ οι ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με την έναρξη του ειδυλλίου τους είναι ακόμη ασαφείς, η Μελίντα αποκάλυψε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2022 ότι μπήκε επίσημα στον κόσμο των ραντεβού και πάλι μετά το διαζύγιό της με τον Μπιλ.

Εκείνη την εποχή, είπε στον παρουσιαστή του CBS Mornings, Gayle King, ότι ήταν «σίγουρα» ανοιχτή στο να ξαναβρεί την αγάπη - και μάλιστα αποκάλυψε ότι είχε ήδη γνωρίσει κάποιους υποψηφίους συντρόφους.

«Είναι ενδιαφέρον σε αυτό το σημείο», είπε με ένα γέλιο. «Ξέρεις, βυθίζω λίγο το δάχτυλο του ποδιού μου σε αυτό το νερό. Νιώθω ότι βρίσκομαι σε πολύ καλό μέρος. Και είμαι πραγματικά, πολύ ενθουσιασμένη για τη ζωή μου και για τον κόσμο - τη δουλειά που έχω μπροστά μου».

Ενώ ήταν ακόμη ζευγάρι, οι Γκέιτς είπαν ότι θα έκαναν το καλύτερο δυνατό για να προσφέρουν μία φυσιολογική ζωή στα παιδιά τους, παρά τις εξαιρετικές συνθήκες. Ο Μπιλ ανακοίνωσε προηγουμένως ότι τον ενδιέφερε περισσότερο να δώσει στα παιδιά του εκπαίδευση ώστε να μπορούν να φτιάξουν κάτι μόνοι τους. Ορκίστηκε να δώσει στον καθένα τους ένα μικρό χρηματικό ποσό, πριν περάσει τα υπόλοιπα στο ομώνυμο ίδρυμά του.

Είπε: «Τα παιδιά μας θα λάβουν σπουδαία εκπαίδευση και κάποια χρήματα, επομένως δεν πρόκειται να είναι ποτέ άσχημα, αλλά θα βγουν έξω και θα κάνουν τη δική τους καριέρα. Δεν είναι καλό για τα παιδιά να έχουν τεράστια ποσά πλούτου. Διαστρεβλώνει οτιδήποτε μπορεί να κάνουν, δημιουργώντας το δικό τους μονοπάτι ».

Οι πρώην σύντροφοι μπορεί να προσπάθησαν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους όσο το δυνατόν πιο σεμνά, αλλά η κατάσταση της ζωής τους δεν ήταν καθόλου ταπεινή - η οικογένεια μεγάλωσε σε μια έπαυλη στη Μεδίνα της Ουάσιγκτον, η οποία ήταν πλήρης με επτά μπάνια, 24 μπάνια και έξι κουζίνες. καθώς και τη δική του τεχνητή παραλία, κινηματογράφο στο σπίτι, γυμναστήριο και αίθουσα τραμπολίνο. Το ακίνητο, αξίας 131 εκατομμυρίων δολαρίων εκτιμάται ότι έχει το παρατσούκλι "Xanadu 2.0", μια αναφορά στο φανταστικό κτήμα στην ταινία "Citizen Kane".