ΚΟΣΜΟΣ

Ο Φέλιξ Μπάουμγκαρτνερ γρονθοκόπησε Έλληνα!

Ο Φέλιξ Μπάουμγκαρτνερ γρονθοκόπησε Έλληνα!

Ο 43χρονος αυστριακός αλεξιπτωτιστής Φέλιξ Μπάουμγκαρτνερ μπορεί να έγινε διάσημος σε όλον τον κόσμο χάρη στην ελεύθερη πτώση που πραγματοποίησε από τη στρατόσφαιρα, σπάζοντας το φράγμα του ήχου, όμως δεν κατάφερε να γλιτώσει από τα δίχτυα της δικαιοσύνης...

Ο Aυστριακός άσκησε μάλιστα έφεση εναντίον δικαστικής απόφασης σύμφωνα με την οποία κρίθηκε ένοχος για επίθεση εναντίον Έλληνα οδηγού φορτηγού!

Ο 43χρονος κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 1.500 ευρώ για χειροδικία αφού γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον Έλληνα οδηγό φορτηγού σε ένα καυγά στη διάρκεια μποτιλιαρίσματος κοντά στο Σάλτσμπουργκ το 2010, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

Τριμελές εφετείο θα εκδικάσει την Τρίτη την έφεση που άσκησε ο κ. Μπάουμγκαρτνερ, που ισχυρίζεται ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα. ''Υποστηρίζουμε ότι ο δικαστής έκανε λάθος και δεν έλαβε υπόψη του τη δικαιολογία της αυτοάμυνας'', δήλωσε ο συνήγορός του.

''Στη διάρκεια του καυγά, ο Έλληνας οδηγός φορτηγού κλώτσησε τον κ. Μπάουμγκαρτνερ αλλά εκείνος απέφυγε την κλωτσιά, που ήταν τόσο δυνατή που του έφυγε το παπούτσι. Υπερασπιζόμενος τον εαυτό του, ο κ. Μπάουμγκαρτνερ έσπρωξε τον οδηγό και τον χτύπησε στο πρόσωπο'', είπε ο συνήγορος.

Η εφημερίδα Oesterreich αναφέρει ότι ο οδηγός, που κατονομάζεται ως Δημήτριος Π., ισχυρίζεται ότι το μόνο που έκανε ήταν να σπρώξει ελαφρά τον κ. Μπάουμγκαρτνερ, ο οποίος τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο στη συνέχεια. ''Δεν είναι ήρωας'', φέρεται να είπε ο οδηγός.