ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρόφιλη Σουηδέζα είχε σεξουαλικές «σχέσεις» με σκελετό!

Νεκρόφιλη Σουηδέζα είχε σεξουαλικές «σχέσεις» με σκελετό!

Κατηγορίες για περιύβριση νεκρού αντιμετωπίζει μια Σουηδέζα, η οποία φέρεται να επιδιδόταν σε σεξουαλικές πράξεις με έναν ανθρώπινο σκελετό!

Η γυναίκα είχε στο σπίτι της έναν ολόκληρο ανθρώπινο σκελετό, κρανία και ένα κουτί που περιείχε ανθρώπινα οστά. Τα μακάβρια ευρήματα ανακάλυψε η αστυνομία τυχαία, μετά από τηλεφώνημα αγνώστου που ανέφερε ότι από το σπίτι της κατηγορούμενης στο Γκέτενμποργκ ακούστηκε πυροβολισμός.

Η αστυνομία ανακάλυψε επίσης cd με τίτλους όπως «η νεκροφιλία μου» και «η πρώτη μου εμπειρία» καθώς και φωτογραφίες της γυναίκας να επιδίδεται σε σεξουαλικές δραστηριότητες με τον σκελετό, αναφέρουν δικαστικά έγγραφα που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της εισαγγελίας.

Η 37χρονη άνεργη γυναίκα κατηγορείται επίσης ότι πούλησε ανθρώπινα οστά σε έναν καλλιτέχνη στην Ουψάλα της ανατολικής Σουηδίας το περασμένο καλοκαίρι.

Η ίδια υποστηρίζει ότι αγόρασε τα οστά, τα οποία έχουν ηλικία 50 ετών και πλέον, από διαφορετικά μέρη του κόσμου ή μέσω του Ίντερνετ για ιστορικούς λόγους και ότι δεν εμφανίζεται η ίδια στις φωτογραφίες.

Η δίκη της θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα και αντιμετωπίζει μέγιστη ποινή κάθειρξης δύο ετών αν κριθεί ένοχη.

Διαβάστε επίσης:

Σάλος στη Βρετανία με το φάντασμα της Νταϊάνα σε καρτούν

Πρωταγωνίστριες ριάλιτι εμφανίζονται ολόγυμνες και αναστατώνουν (pics)

Ρεκόρ Γκίνες: Έπαιζε πάνω από 5 μέρες συνεχόμενα video game