ΚΟΣΜΟΣ

Νέες φρικιαστικές λεπτομέρειες για τον ομαδικό βιασμό της 23χρονης

Νέες φρικιαστικές λεπτομέρειες για τον ομαδικό βιασμό της 23χρονης

Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη φρικιαστική υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 23χρονης Ινδής έρχονται στο φως

Όπως αναφέρουν οι The Hindustan Times, σε αναφορά της αστυνομίας ένα σοκαριστικό νέο στοιχείο αποκαλύπτεται για τον βιασμό και τον φόνο που έχει προκαλέσει θύελλα οργής στη χώρα.

Ο νεαρότερος από τους βιαστές-δολοφόνους, αναφέρεται από την εφημερίδα, ότι με τα γυμνά του χέρια επιχείρησε να τραβήξει τα έντερα της κοπέλας την ώρα που ήταν αναίσθητη, μετά το βιασμό, και πρότεινε να την πετάξουν γυμνή από το λεωφορείο!

Η φρικιαστική είδηση επιβεβαιώθηκε και αμερικανικά ΜΜΕ, που τόνισαν ότι ο βιασμός της νεαρής με μια μεταλλική μπάρα ήταν τόσο βίαιος που τραυμάτισε πολύ άσχημα τα γεννητικά της όργανα και το έντερό της...

Άλλα ΜΜΕ της Ινδίας, αναφέρουν πως οι δράστες, μετά τον ξυλοδαρμό και τον βιασμό επιχείρησαν να σκοτώσουν την 23χρονη πατώντας την με το λεωφορείο μέσα στο οποίο την βίασαν.

Αυτός που την έσωσε δεν ήταν άλλος από τον φίλο της, ο οποίος μόλις είδε ότι το λεωφορείο έκανε όπισθεν με σκοπό να την πατήσει, μπήκε μπροστά και την έσυρε στην άκρη.

Η νεαρή Ινδή στην προσπάθειά της να διαφύγει κατάφερε να δαγκώσει τρεις από τους βιαστές της.

Οι δαγκωματιές, όπως και αίμα, ίχνη σπέρματος και τρίχες, αλλά και η μαρτυρία του φίλου της 23χρονης θα χρησιμοποιηθούν ως στοιχεία εναντίον των κατηγορούμενων.

Η κοπέλα υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά της.

Έξι άτομα έχουν συλληφθεί για το έγκλημα. Οι πέντε θα δικαστούν την Πέμπτη με τις κατηγορίες του βιασμού και της ανθρωποκτονίας ενώπιον ειδικού δικαστηρίου, και εφόσον καταδικαστούν βρίσκονται αντιμέτωποι με την ποινή του θανάτου, η οποία σπάνια εκτελείται στην Ινδία. Ο έκτος ύποπτος, ηλικίας 17 ετών, θα παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου ανηλίκων.

Οι δικηγόροι της περιφέρειας στην οποία ανήκει το δικαστήριο στο οποίο θα εκδικαστεί η υπόθεση ανακοίνωσαν πως αρνούνται να υπερασπιστούν τους κατηγορούμενους. «Αποφασίσαμε πως κανένας δικηγόρος δεν θα αναλάβει την υπεράσπιση των κατηγορούμενων, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν αντιδεοντολογικό» ανακοίνωσε ο Σανζάι Κουμάρ, μέλος του δικηγορικού συλλόγου της περιφέρειας.