ΚΟΣΜΟΣ

Η Κέιτ Μίντλετον γιορτάζει τα 31α της γενέθλια

Η Κέιτ Μίντλετον γιορτάζει τα 31α της γενέθλια

Τα 31α γενέθλια γιορτάζει σήμερα η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα γιορτάσει τα γενέθλιά της «ιδιωτικά», κατά πάσα πιθανότητα στο σπίτι του ζευγαριού στη βόρεια Ουαλία, κοντά στη βάση της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας, όπου υπηρετεί ο Ουίλιαμ.

Μετά από ενάμιση και πλέον χρόνο και τον παραμυθένιο γάμο τους, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ είχαν ανακοινώσει στις 3 Δεκεμβρίου ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί και μελλοντικό διάδοχο του θρόνου της Αγγλίας. Ακολούθησε η νοσηλεία της νεαρής γυναίκας για λίγες μέρες στις αρχές Δεκεμβρίου στο Λονδίνο εξ αιτίας έντονων ζαλάδων που συνδέονται με την εγκυμοσύνη.

Το πρώιμο στάδιο της κύησης επισκιάστηκε από την αυτοκτονία μιας νοσηλεύτριας στο νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε η Κέιτ, εξ αιτίας ενός κακόγουστου αστείου από ένα ζευγάρι ραδιοφωνικών παραγωγών από την Αυστραλία που ήθελαν να μάθουν λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ. Ο Ουίλιαμ, γιος του Καρόλου και της Νταϊάνα και δεύτερος στην τάξη διαδοχής στο θρόνο, παντρεύτηκε την Κέιτ Μίντλετον στις 29 Απριλίου του 2011 στο Λονδίνο, σε μια τελετή παρακολούθησαν περίπου δύο δισεκατομμύρια τηλεθεατές.