Ομολογία-ΣΟΚ του 15χρονου που εκτέλεσε την οικογένειά του

Ομολογία-ΣΟΚ του 15χρονου που εκτέλεσε την οικογένειά του

Σοκάρει η ομολογία του 15χρονου Νεχεμιάν Γριέγο από το Νέο Μεξικό, ο οποίος περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο δολοφόνησε τους γονείς και τα τρία αδέλφια του, ενώ αποκάλυψε ότι σκόπευε να βγει στο δρόμο και να αρχίσει να σκοτώνει τυχαία όποιον έβρισκε μπροστά του με στόχο να σκοτωθεί αφότου ανταλλάξει πυροβολισμούς με την αστυνομία.


Ο ίδιος κατέθεσε στην αστυνομία ότι τον ενοχλούσε η μητέρα του και για αυτό τον λόγο τη σκότωσε, ενώ, περιγράφει με τρόπο τρομακτικό τον τρόπο με τον οποίο ξεκλήρισε ολόκληρη την οικογένειά του.

Ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι το βράδυ του Σαββάτου άρπαξε την καραμπίνα του και πυροβόλησε τη μητέρα του στο κεφάλι την ώρα που ο μικρότερος του αδερφός κοιμόταν δίπλα της. Στη συνέχεια, όταν ο αδερφός του δεν τον πίστεψε, του έδειξε το ματωμένο κεφάλι της μητέρας τους και τον πυροβόλησε!

Ακολούθως, πήρε ένα ημιαυτόματο όπλο από την ντουλάπα των γονιών του, πήγε στο δωμάτιο όπου βρισκόντουσαν οι δύο αδελφές τουκαι  τις πυροβόλησε, ενώ στη συνέχεια κρύφτηκε στο μπάνιο περιμένοντας τον πατέρα του να γυρίσει από τη δουλειά.

Οταν εκείνος μπήκε στο σπίτι τον πυροβόλησε πολλές φορές.

Η Αστυνομία απέφυγε να σχολιάσει το κείμενο αυτό και αναμένεται να δώσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη.

Ο 15χρονος δολοφόνος βρίσκεται προφυλακισμένος και θα οδηγηθεί στο δικαστήριο.