ΚΟΣΜΟΣ

Aπειλές για τη ζωή της δέχεται η μητέρα της Μαντλίν

Aπειλές για τη ζωή της δέχεται η μητέρα της Μαντλίν

Απειλές για τη ζωή της δέχεται η μητέρα της αγνοούμενης Μαντλίν ΜακΚαν, η οποία ετοιμάζεται να λάβει μέρος στο μαραθώνιο του Λονδίνου, τον επόμενο μήνα.

Η Κέιτ ΜακΚαν, σύμφωνα με τη Sun, δέχθηκε χθες απειλή, μέσω ανάρτησης στο facebook, από ένα διαδικτυακό troll, πως θα την πυροβολήσει κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου.

Η μητέρα της Μαντλίν, που χάθηκε το 2007 σε διακοπές της οικογένειας στην Πορτογαλία, θα λάβει μέρος στον μαραθώνιο του Λονδίνου, προκειμένου να βοηθήσει στην ανέγερση χρηματικού ποσού για την οργάνωση Missing People Foundation.

Η Κέιτ θα τρέξει ως επίσημος πρεσβευτής της οργάνωσης.Κάτω από την ανάρτηση στο facebook, στην οποία αναφερόταν πως η 45χρονη γυναίκα θα λάβει μέρος στον μαραθώνιο, ένας χρήστης έγραψε: «Λοιπόν, θα πάω κι εγώ. Έχει κανείς κανένα όπλο; Μπαμ!».Ο εκπρόσωπος της οικογένειας ΜακΚαν, Κλάρενς Μίτσελ, είπε στη Sun: «Το υλικό της ανάρτησης έχει έρθει στην κατοχή της αστυνομίας. Ένα σχόλιο αποτελεί απειλή κατά της ζωής της Κέιτ και θα αντιμετωπιστεί αναλόγως».