ΚΟΣΜΟΣ

Έτσι βασανίζουν αμάχους οι ισλαμιστές στη Συρία

Έτσι βασανίζουν αμάχους οι ισλαμιστές στη Συρία

Ένα ακόμα βίντεο-σοκ, με αποκρουστικές εικόνες βασανιστηρίων σε αμάχους από ισλαμιστές αντικαθεστωτικούς, έρχεται στο φως λίγες ώρες μετά τη διεθνή κατακραυγή που προκάλεσαν οι φρικαλεότητες Σύρου αντάρτη στο πτώμα στρατιώτη του συριακού στρατού.


Το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube από χρήστη που αναφέρεται ως «μαχητής της ελευθερίας», όπως αυτοαποκαλούνται οι πάσης φύσεως ισλαμιστές τρομοκράτες που δρουν κατά του καθεστώτος Άσαντ στη Συρία, με την οικονομική και στρατιωτική υποστήριξη της Τουρκίας και του Κατάρ και τη διεθνή ανοχή των δυτικών δυνάμεων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνοδεύουν το βίντεο, τις φρικαλεότητες κατά αμάχων διαπράττει η «ταξιαρχία 52» υπό τις διαταγές του στρατηγού Μοχάμεντ αλ Χατίμπ.

Οι Σύροι άμαχοι υφίστανται ακρωτηριασμούς, ευνουχισμούς, κομμάτιασμα στην κυριολεξία, πριν οι ισλαμιστές αντάρτες τους σκοτώσουν. Το newsbomb.gr έχει το βίντεο στην κατοχή του, ωστόσο οι εικόνες είναι τόσο αποκρουστικές, που δεν είναι προς δημοσίευση. Από εκεί προέρχονται οι εικόνες, που παρουσιάζονται με ειδική επεξεργασία.

Οι βασανισμοί από Σύρους ισλαμιστές αντάρτες αποτελούν πλέον καθημερινότητα για το συριακό λαό. Ακόμα και το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που εδρεύει στο Λονδίνο και τάσσεται κατά του προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, παραδέχεται τις βιαιότητες από αντάρτικες ομάδες.Ενδεικτικό είναι ότι ανακοίνωσε πως η ταξιαρχία «Ahrar Suriya» που δρα στο Χαλέπι βασανίζει πολίτες και τους εκβιάζει αποσπώντας τους χρήματα για την παροχή δήθεν «προστασίας». Η διεθνής κοινότητα οφείλει να σταματήσει τη δράση των ισλαμιστών τρομοκρατών, για τις πράξεις των οποίων δεν αρκεί ο χαρακτηρισμός «εγκλήματα πολέμου».

Δείτε τις εικόνες:

Διαβάστε επίσης:

«Έγκλημα πολέμου» οι φρικαλεότητες του Σύρου αντάρτη

Αντάρτης ξεριζώνει την καρδιά στρατιώτη και την δαγκώνει