ΚΟΣΜΟΣ

Τι έκανε ο Όσκαρ Πιστόριους για να μην τον αναγνωρίζουν

Τι έκανε ο Όσκαρ Πιστόριους για να μην τον αναγνωρίζουν

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φαίνεται να είναι ο Όσκαρ Πιστόριους, καθώς θα πρέπει να ζήσει για την υπόλοιπη ζωή του με το βάρος πως σκότωσε την αγαπημένη του. Αυτό υποστηρίζει ο θείος του αθλητή στο CNN, ο οποίος τον φιλοξενεί στο σπίτι του στην Πρετόρια τους τελευταίους τρεις μήνες.

Μάλιστα, ο θείος του παραολυμπιονίκη, Άρνολντ, δήλωσε πως ο Πιστόριους έχει αφήσει μούσι, καθώς δεν θέλει να τον αναγνωρίζουν στον δρόμο.

Υπενθυμίζεται πως κατηγορείται για τη δολοφονία του 29χρονου μοντέλου Ρίβα Στίνκαμπ, στις 14 Φεβρουαρίου, ενώ θα μεταφερθεί στο δικαστήριο την επόμενη Τρίτη. Ο Άρνολντ Πιστόριους τόνισε πως ο Όσκαρ βρίσκεται σε βαθύ πένθος και ότι η καρδιά του έχει ματώσει για την αρραβωνιαστικιά του. «Έχει φωτογραφίες της μέσα στο δωμάτιό του, είναι διαρκώς κλεισμένος στο σπίτι, δεν θέλει να βγαίνει από το σπίτι», τόνισε.

«Τι μπορείς να πεις όταν ο άνθρωπος που αγαπάς περισσότερο από καθετί πεθαίνει και εσύ είσαι το "μέσο" για να γίνει κάτι τέτοιο; Είναι αδιανόητο», συμπλήρωσε ο Άρνολντ.

Ο Όσκαρ Πιστόριους ισχυρίζεται πως ο θάνατος της Στίνκαμπ ήταν ένα ατύχημα, καθώς ο ίδιος θεώρησε πως στο σπίτι του είχε μπει ληστής.