ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Γέννησε και πέρασε τρεις μέρες δίπλα στο νεκρό παιδί της!

ΣΟΚ: Γέννησε και πέρασε τρεις μέρες δίπλα στο νεκρό παιδί της!

Σοκάρει η είδηση ότι μια έγκυος μητέρα από το Yorkshire, δεν άκουσε τις συμβουλές των γιατρών της να προχωρήσει σε αποβολή και αποφάσισε να γεννήσει το μωρό της το οποίο λίγο μετά πέθανε. Μετά το θάνατό του μάλιστα, εκείνη έμεινε δίπλα στο νεκρό του κορμάκι για τρεις ολόκληρες μέρες.

Το μωρό που ονομάστηκε Charlie, έπασχε από μια σπάνια ασθένεια που ονομάζεται, Potter's Syndrome, η οποία επηρέαζε την ανάπτυξη των νεφρών του τα οποία είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη του αμνιακού υγρού στην μήτρα.

Οι γιατροί, αναφέρει το star, διέγνωσαν το σύνδρομο στην 20χρονη Curtis, όταν ήταν 18 εβδομάδων έγκυος. Εκείνη όμως, παρά τις συμβουλές των γιατρών, αποφάσισε να μη τερματίσει την εγκυμοσύνη της αλλά να γεννήσει το γιο της.

«Ήθελα να δώσω στον Charlie την ευκαιρία να ζήσει. Γνώριζα πως οι πιθανότητες να επιβιώσει ήταν λίγες, όμως δεν έκανα πίσω στην απόφασή μου» δήλωσε η 20χρονη.

«Κάθε δεκαπενθήμερο πήγαινα στο γυναικολόγο και κάθε φορά με ρωτούσε να ήθελα να προχωρήσω σε έκτρωση. Όμως εγώ απαντούσα με ένα ισχυρό όχι» συμπληρώνει.

Η Curtis, προετοιμαζόταν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της για το χειρότερο και όταν γέννησε νόμιζε πως το μωρό της ήταν σαν όλα τα άλλα, παρότι ζύγιζε μόλις 1,81 κιλά.

«Μόλις το μωρό γεννήθηκε το έβαλαν σε θερμοκοιτίδα και οι γιατροί προσπάθησαν να κάνουν τα πάντα για να το κρατήσει στην ζωή, όμως οι πνεύμονες ήταν σχεδόν ανύπαρκτοι. Τελικά πέθανε 19 λεπτά μετά τη γέννησή του. Τον τύλιξαν σε μια πετσέτα και με άφησαν να τον αγκαλιάσω. Δεν άκουσα ποτέ τη φωνούλα του ενώ πέρασα τρεις μέρες δίπλα στο νεκρό του κορμάκι, σε ένα μέρος που οι γονείς που χάνουν τα παιδιά του πηγαίνουν» σημείωσε.

Τώρα η 20χρονη θέλει να ιδρύσει μια φιλανθρωπική οργάνωση για να προσφέρει υποστήριξη σε γονείς που πενθούν για τα παιδιά τους που έφυγαν από το Potter's Syndrome.