ΚΟΣΜΟΣ

Κουμπάρος στο γάμο τους ο ετοιμοθάνατος γιος τους

Κουμπάρος στο γάμο τους ο ετοιμοθάνατος γιος τους

Ένα ζευγάρι από την Πενσιλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών παντρεύεται το Σάββατο, όμως τα βλέμματα όλων μάλλον θα πέσουν πάνω στον κουμπάρο τους, τον ηλικίας δύο χρονών γιο τους, ο οποίος πάσχει από μία σπάνια μορφή αναιμίας και από μία επιθετική μορφή λευχαιμίας, και σύμφωνα με τους γιατρούς έχει μπροστά του το πολύ τρεις εβδομάδες ζωής.

"Σχεδιάζαμε έναν γάμο , αλλά αποφασίσαμε να τον κάνουμε τώρα, ώστε ο Λόγκαν να μπορέσει να είναι μέρος του, ώστε να μπορεί να είναι στις φωτογραφίας, ώστε να μπορεί να είναι κάτι που η οικογένειά μας έκανε μαζί", δήλωσε στην ιστοσελίδα today.com η μητέρα του παιδιού, Κριστίν Σουντόρσκι.

Και φυσικά, μετά το γάμο δε θα ακολουθήσει δεξίωση, αλλά μία μικρή συγκέντρωση στο σπίτι του ζευγαριού, ώστε αν υπάρξει πρόβλημα με τον Λόγκαν να μπορέσουν να τον βάλουν στο κρεβάτι και να τον φροντίσουν.

Πλέον, η μητέρα του Λόγκαν θέλει να κάνει τις τελευταίες ημέρες του γιου της όσο το δυνατόν πιο ευτυχισμένες, αλλά και να ακουστεί η ιστορία του. "Τον έφερα σε αυτόν τον κόσμο και θα είμαι μαζί του όταν θα μπει σε μία νέα ζωή. Ευχαριστώ για κάθε προσευχή", δηλώνει.