ΚΟΣΜΟΣ

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του Γερμανού «πιλότου»

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του Γερμανού «πιλότου»

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας του Σουμάχερ διέψευσε ότι υπάρχει αλλαγή στην κατάσταση του Μίκαελ όπως υποστήριξε νωρίτερα ο φίλος του Φίλιπ Στρέιφ

Τα ευχάριστα νέα που ήρθαν από την Γκρενόμπλ όπου ο Μίκαελ Σουμάχερ νοσηλεύεται για 7η ημέρα μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι, κράτησαν λίγο.

Ο 45χρονος Γερμανός εξακολουθεί να βρίσκεται σε κώμα αλλά ο Φίλιπ Στρέιφ, πρώην πιλότος της F1, αποκάλυψε ότι ο γιατρός του «Σούμι» του είπε ότι πλέον δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Η εκπρόσωπος της οικογένειας δεν άργησε να διαψεύσει την πληροφορία και να χαρακτηρίσει σταθερή αλλά κρίσιμη την κατάσταση.

Όπως η ίδια δήλωσε, μέχρι τη Δευτέρα δεν θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για την πορεία της υγείας του Γερμανού υπερπρωταθλητή.

1511245 10201189906456337 540183026 n

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «telegraph», ο Φίλιπ Στρίεφ, φίλος του Μίκαελ Σουμάχερ, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, υποστήριξε πως ο Γερμανός πρώην «πιλότος» της Formula 1 δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο για τη ζωή του.

«Δεν είμαι γιατρός, απλά επαναλαμβάνω αυτό που μου είπε ο Ζεράρ Σαγιάν. Ο γιατρός μου τόνισε πως η κατάστασή του είναι σοβαρή, αλλά πλέον δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την υγεία του, ευτυχώς», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην κάμερα που είχε στο κράνος του ο Μίκαελ Σουμάχερ, ο Κεμ είπε ότι η οικογένεια έδωσε την άδεια να εξεταστεί από την αστυνομία.

Διαβάστε επίσης:

Εικόνα-ΣΟΚ: Η ανατομία του τραυματισμού του Σουμάχερ

Σουμάχερ: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Το κράνος του Σουμάχερ έσπασε στα δύο

Τραυματίστηκε προσπαθώντας να βοηθήσει ένα κοριτσάκι ο Σουμάχερ

Τα πιο δύσκολα και κρίσιμα γενέθλια για τον Μίκαελ Σουμάχερ