ΚΟΣΜΟΣ

Το χάμπουργκερ του... θανάτου με 10.000 θερμίδες!

Το χάμπουργκερ του... θανάτου με 10.000 θερμίδες!

Σας φαίνεται ότι το μπέργκερ που φάγατε δεν είναι αρκετό; Όχι πια. Τουλάχιστον, όχι πια στη Βρετανία. Γιατί; Γιατί ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου δημιούργησε το απόλυτο triple-double burger με 3 (!) μπιφτέκια.

Το καρτούν The Regular Show έδωσε την ιδέα στον Τζον Κλάρκσον, ιδιοκτήτη του εστιατορίου Mister Eater's στο Πρέστον του Λανκασάιρ, να κάνει πραγματικότητα το απόλυτο μπέργκερ, αυτό που ονομάζει Ulti-meatum, το μπέργκερ των 10.000 θερμίδων.

Το μπέργκερ-τέρας περιλαμβάνει 3 μπιφτέκια γεμιστά, 6 φέτες τυρί, ντομάτες, μαρούλι και 4 ψωμάκια και κοστίζει 20 δολάρια. Στην ουσία η ιδέα ανήκει στη γυναίκα του Τζον την Κορίν, η οποία είχε δει πολλούς να το προσπαθούν, αλλά κανείς να μην το καταφέρνει.

«Ήθελα να το κάνω σωστά και χρειάστηκαν 4 προσπάθειες για να βγει τέλειο. Εγώ δεν μπόρεσα να το φάω, ούτε καν προσπάθησα, αλλά είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που θα δοκιμάσουν να το καταφέρουν. Πάντως, ένα τέτοιο πιάτο θα φτιάχνεται πολύ σπάνια, καθώς δεν είναι κάτι που θα συνιστούσα για κάθε εβδομάδα. Αν δεν ξεπεράσεις τα όρια και δεν γίνεις λίγο εξτρίμ δεν έχει φάση» αναφέρει η Κορίν.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο: Η... sex-tape της χρονιάς που σαρώνει στο YouTube