ΚΟΣΜΟΣ

Σχολείο τα... σκάει χοντρά σε μαθήτρια-Και καλά να πάθει

Σχολείο τα... σκάει χοντρά σε μαθήτρια-Και καλά να πάθει

Το ποσό των 70.000 δολαρίων θα πρέπει να δώσει σχολείο της Μινεσότα σε μία μαθήτρια, ως αποζημίωση για την απαίτηση των επικεφαλής του να τους γνωστοποιήσει τον κωδικό εισόδου της στο Facebook.

Η 15χρονη Ρίλεϊ Στράτον έκανε κάτι πολύ ακραίο, κατά την άποψη των υπεύθυνων του σχολείου. Έγραψε στο facebook ότι μισεί μια κάμερα που βρίσκεται στους διαδρόμους του, καθώς επίσης και ότι είχε μια «αισθησιακή συνομιλία» με συμμαθητή της.

Οι ειδήμονες και πολύπειροι εκπαιδευτικοί θύμωσαν, καθότι όπως είναι γνωστό, τα 15χρονα κορίτσια λατρεύουν τις κάμερες που τους παρακολουθούν ως άλλοι Big Brothers, ενώ δεν τους αρέσει καθόλου να φλερτάρουν με αγόρια της ηλικίας τους. Απαίτησαν, λοιπόν, από την κοπέλα να τους δώσει τους κωδικούς πρόσβασης στον λογαριασμό της στο Facebook, προκειμένου να μελετήσουν ενδεχόμενα παραπτώματα σε παλιότερες αναρτήσεις της. Κι όλα αυτά ενώ το ποστ έγινε από υπολογιστή εκτός σχολείου και αρκετή ώρα μετά το πέρας των μαθημάτων.

Το σχολείο μπορεί να μελέτησε τον πρότερο εγκληματικό βίο της Στράτον, ωστόσο μετά από συμβιβασμό των δικηγόρων των δύο πλευρών, καλείται να αποζημιώσει την κοπέλα με το ποσό των 70.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ με τον παιδόφιλο αστυνομικό που παρίστανε την έφηβη στο Facebook