ΚΟΣΜΟΣ

Τον κορόιδευαν ότι δεν μπορεί να ανάψει φωτιά και… (photos)

Τον κορόιδευαν ότι δεν μπορεί να ανάψει φωτιά και… (photos)

Οι φίλοι του οι πρόσκοποι τον χλεύαζαν επειδή δεν μπορούσε να ανάψει μια φωτιά και ο Edward Hawkins βάλθηκε να τους διαψεύσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, προκαλώντας εγκαύματα στον εαυτό του και ζημιά 10.000 λιρών!

Όλα ξεκίνησαν από μία… φλογίτσα σε ένα κομμάτι ξύλου στον κήπο του σπιτιού του, ωστόσο αυτή δεν άργησε να ξεφύγει από τον έλεγχό του 14χρονου, όσο μπορεί να θεωρηθεί τέτοιος η βιντεοσκόπηση με το κινητό του τηλέφωνο (πειστήριο για τους κακεντρεχείς πρόσκοπους), παίρνοντας διαστάσεις πυρκαγιάς!

hfgj

Ο Edward τότε προσπάθησε να σώσει τα εργαλεία του πατέρα του στο σπιτάκι του κήπου, ωστόσο τυλίχθηκε και αυτός στις φλόγες.

«Προφανώς φώναζα, ωστόσο δεν μπορούσα να νιώσω τίποτα. Είχα απλά πανικοβληθεί και δεν συνειδητοποιούσα πόσο άσχημα είχα καεί», είπε ο νεαρός πρόσκοπος, τον οποίο έσωσαν τελικά οι γείτονες καλύπτοντάς τον με υγρές κουβέρτες, πριν μεταφερθεί στο Medway Maritime Hospital.

«Για να είμαι ειλικρινής, ο Edward δε σκέφτεται τον εαυτό του, αλλά περισσότερο ανησύχησε για το θυμό του πατέρα του, ο οποίος είχε χτίσει αυτό το σπιτάκι από το μηδέν και είχε μέσα όλα τα εργαλεία της δουλειάς του», τόνισε η μητέρα του Edward, η οποία τη στιγμή της πυρκαγιάς είχε πάει να πάρει τον μικρότερο γιο της από το σχολείο, για να συμπληρώσει:

«Αυτά όμως μπορούν να αντικατασταθούν. Ο γιος μου όχι και είμαι τόσο χαρούμενη και ανακουφισμένη που είναι ζωντανός».

Ο Edward υπέστη κυρίως ελαφρά εγκαύματα, ωστόσο μπορεί να χρειαστεί μόσχευμα δέρματος στον τραυματισμένο του αντίχειρα».

Διαβάστε ακόμα:

Ανάγκαζε τα παιδιά της να βλέπουν, ενώ έκανε σεξ με τον αδερφό της!