ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε: Το χωριό που αντικαθιστά τους κατοίκους με… κούκλες!

Δείτε: Το χωριό που αντικαθιστά τους κατοίκους με… κούκλες!

Αυτό είναι κάτι που κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει παρά μόνο εάν βρεθεί αντιμέτωπος με τις αποδείξεις στις φωτογραφίες και στο ακόλουθο βίντεο! Καλώς ήρθατε στο Nagoro, ένα μικρό χωριό χωμένο μέσα στην κοιλάδα Shikoku της Ιαπωνίας, ένα παράξενο μέρος όπου όσοι κάτοικοι έφυγαν από τον τόπο τους ή απεβίωσαν έχουν αντικατασταθεί από κούκλες!

Γνωστό και με την ονομασία «Valley of Dolls» (σ.σ. «Η κοιλάδα με τις κούκλες») το μέρος αυτό αποτελεί μέρος ενός σχεδίου ενός παράξενου καλλιτέχνη σύμφωνα με τα perierga!

Ο Ayano Tsukimi, ο οποίος επέστρεψε στο χωριό του μετά από 11 χρόνια απουσίας, ανακάλυψε ότι πολλοί από τους φίλους και τους γείτονές του ή είχαν μεταναστεύσει σε πόλεις ή είχαν πεθάνει. Γενικότερα το χωριό του είχε μικρύνει πολύ, μόλις 35 άτομα ζούσαν πλέον εκεί. Κάπως έτσι του ήρθε η ιδέα να αντικαταστήσει τους ανθρώπους με κούκλες. Έφτιαξε λοιπόν μεγάλα «σκιάχτρα», τα έντυσε και τα τοποθέτησε σε αυλές, λιβάδια, κήπους, ποτάμια, να κάνουν ό,τι έκαναν κάποτε οι ζωντανοί! Ο σκηνοθέτης Fritz Schumann επισκέφθηκε πρόσφατα το χωριό και έκανε ένα ντοκιμαντέρ βασισμένο σε αυτή την παράδοξη κατάσταση που επικρατεί εδώ, προκειμένου να μάθει ο υπόλοιπος κόσμος το νέο!