ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Άφησαν ήρωα πολέμου να πεθάνει μέσα στα ούρα του! (σκληρές εικόνες+ βίντεο)

Σοκ: Άφησαν ήρωα πολέμου να πεθάνει μέσα στα ούρα του! (σκληρές εικόνες+ βίντεο)

Ο Φρανκ Φόστερ είχε όγκο στο κεφάλι και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο από τον Μάιο

Ο ήρωας του πολέμου που πάλεψε και πυροβολήθηκε στο Ελ Αλαμέιν στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, έζησε τον απόλυτο εξευτελισμό στα 93 του χρόνια και λίγο πριν κλείσει τα μάτια του.

Η οικογένεια του Frank Foster, ο οποίος υπηρέτησε στον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, υποστηρίζει ότι είχε «απογυμνωθεί από την αξιοπρέπειά του» από τις «σκληρές» νοσοκόμες που αγνόησαν το τυφλό και κωφό συνταξιούχο.

Πάλευε με ένα θανατηφόρο όγκο στον εγκέφαλο, όταν εισήχθη στο νοσοκομείο Tunbridge Wells στο Κεντ, τον Μάιο του 2014.

Η κόρη του είπε ότι βρήκε τον πατέρα της, ο οποίος είχε ακόμη μία οβίδα ενσωματωμένη στον ώμο του από όταν πυροβολήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, γυμνό και στενοχωρημένο.

Η κ. Fowler είπε ότι κραυγές του για βοήθεια αγνοήθηκαν από τους γιατρούς και από τον αποτροπιασμό της αποφάσισε να βγάλει τις σπαρακτικές φωτογραφίες του.

Κατέγραψε επίσης βίντεο με τις οδυνηρές κραυγές του και μια νοσοκόμα, η οποία απείλησε τη γυναίκα ότι θα τη διώξει αν συνεχίσει να τη φωνάζει για βοήθεια.

Η κ. Fowler ισχυρίζεται ότι είχε βρει τον πατέρα της στην τουαλέτα του νοσοκομείου καλυμμένο από αποξηραμένα περιττώματα ενώ το κρεβάτι του ήταν πάντα γεμάτο ούρα και το στρώμα του υγρασιασμένο.

Η κόρη του λέει ότι παρακάλεσε τους νοσηλευτές για την ανακούφιση του πατέρα της από τους πόνους, αλλά όλοι την αγνοούσαν.

Δείτε το βίντεο και τις εικόνες

Διαβάστε επίσης: Η Γάζα πνίγεται από το αίμα παιδιών (πολύ σκληρές εικόνες)