ΚΟΣΜΟΣ

«Δεν κάνουμε πίσω στη μάχη κατά του Ισραήλ για την ελευθερία μας…» (video)

«Δεν κάνουμε πίσω στη μάχη κατά του Ισραήλ για την ελευθερία μας…» (video)

Για τη φρίκη του πολέμου, την Τζιχάντ, το Ιράν, το χτύπημα στο Παρίσι και την ελληνική κυβέρνηση μιλά ο στρατιωτικός ηγέτης της Χαμάς στο Νewsbomb.gr και την κάμερα του Bomb TV, σε μια παγκόσμια αποκλειστικότητα της Μαρίας Γιαχνάκη.

Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΜΑΧΜΟΥΝΤ ΖΑΧΑΡ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ BOMB TV

Ο Μαχμούτ Ζαχάρ παραχώρησε μια εξαιρετικά αποκαλυπτική συνέντευξη στην Μαρία Γιαχνάκη η οποία τον συνάντησε κάτω από άκρα μυστικότητα στην Γάζα, τονίζοντας ότι ο μοναδικός «πνεύμονας» που μπορεί να προσφέρει ζωή στους Παλαιστινίους είναι ο ελληνικός.

Ο άνθρωπος που οργανώνει τους μαχητές της Χαμάς τους λεγόμενους «Ελ Κασάμ» και σχεδιάζει τα χτυπήματα εναντίον του Ισραήλ, μιλά για τον τελευταίο πόλεμο και για τον πλήρη αποκλεισμό της Παλαιστίνης από Ισραήλ και Αίγυπτο.

Εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν θα βρεθεί ποτέ λύση ανάμεσα στην Χαμάς και την Φατάχ που έχει χωρίσει την Παλαιστίνη σε δυο κομμάτια.

Μιλάει για το δράμα του λαού του και τη σκληρή καθημερινότητα ,αποσαφηνίζει για ποιο λόγο είναι στο πλάι του Ιράν και τι σημαίνει γι αυτόν αυτή η κίνηση και αποκαλύπτει τα συναισθήματά του για την Αραβική άνοιξη .

Μιλάει για την δραστηριότητα των μελών της Τζιχάντ που τρομοκρατούν την Ευρώπη και παίρνει θέση για τα γεγονότα.

Εξηγεί γιατί πραγματοποιήθηκε η τρομοκρατική επίθεση και η σφαγή στο Παρίσι, στο γαλλικό περιοδικό και τι σημαίνει προσβολή του Προφήτη τους.

Ακόμα, συγχαίρει τη νέα ελληνική κυβέρνηση για τη νίκη της στις εκλογές στέλνοντας μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία.

Η συνέντευξη αυτή πραγματοποιήθηκε μετά από πολυήμερες διαβουλεύσεις με ανώτερα στελέχη της Χαμάς και η Μαρία Γιαχνάκη έφτασε στο σημείο συνάντησης χωρίς να γνωρίζει που ακριβώς είναι αυτό. Τηρήθηκαν απίστευτοι κανόνες ασφαλείας από την πλευρά της Χαμάς, ώστε να μην γνωρίζει η δημοσιογράφος ποιο ήταν το σημείο συνάντησής της με τον στρατιωτικό ηγέτη της.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη που έδωσε στο Νewsbomb.gr ο Μαχμούτ Ζαχάρ.

Σχετικές ειδήσεις