ΚΟΣΜΟΣ

Η νύφη τον παράτησε πριν το γάμο επειδή... δεν ήξερε μαθηματικά

Η νύφη τον παράτησε πριν το γάμο επειδή... δεν ήξερε μαθηματικά

Λίγο πριν το γάμο αποφάσισε να παρατήσει τον μέλλοντα σύζυγό της μία γυναίκα στη βόρεια Ινδία, καθώς εκείνος δεν μπορούσε να κάνει μία απλή μαθηματική πράξη.

Όπως αναφέρει το BBC, η νεαρή κοπέλα είχε πολλές αμφιβολίες για το μορφωτικό επίπεδο του άνδρα, τον οποίο θα παντρευόταν με συνοικέσιο.

Αν και ο γαμπρός, Ram Baran της είχε πει ότι έχει σπουδάσει, η Lovely Singh δεν πείστηκε και αποφάσισε να του κάνει ένα μικρό τεστ στα μαθηματικά, προτού κάνει το μεγάλο βήμα.

Έτσι λοιπόν, τον ρώτησε πόσο κάνει 15 + 6, με εκείνον να απαντάει 17 και την κοπέλα να γίνεται... καπνός.

Η οικογένεια της νύφης υποστήριξε ότι ο γαμπρός τους παραπλάνησε λέγοντας αρκετά ψέματα, ενώ η η ίδια τόνισε πως είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά από την πρώτη φορά που τον είδε, καθώς δεν έμοιαζε καθόλου με τον άνδρα που της είχαν δείξει... στη φωτογραφία, πριν γίνει η γνωριμία.

Η οικογένεια του γαμπρού προσπάθησε μάταια να πείσει την κοπέλα να επιστρέψει, ενώ η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο, για να επιστραφούν τα δώρα δίχως παρατράγουδα.

«Είναι καλή στις σπουδές της, ήθελε να παντρευτεί ένα μορφωμένο παιδί», σημείωσε μία φίλη της κοπέλας, δίνοντας τέλος στα όνειρα του γαμπρού.

Σχετικές ειδήσεις