ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο και όμως αληθινό: Τρίδυμα γεννήθηκαν με... τρία χρόνια διαφορά

Απίστευτο και όμως αληθινό: Τρίδυμα γεννήθηκαν με... τρία χρόνια διαφορά

Τα τρία παιδιά της Sarah Swann είναι τρίδυμα, παρότι γεννήθηκαν με τρία χρόνια διαφορά.

Ο George, ο μεγαλύτερος από τα τρίδυμα αδελφάκια, ήρθε στον κόσμο τρία χρόνια πριν την αδελφή του Lilah και τον αδελφό του Noah. Παρόλο που και οι τρεις συνελήφθησαν την ίδια στιγμή!

Η Swann αποφάσισε να γίνει μητέρα στα 40 της. Στην προσπάθειά της να κάνει παιδιά στράφηκε στην εξωσωματική γονιμοποίηση και έφερε στον κόσμο τον George, και τρία χρόνια αργότερα τα δίδυμα Noah και Lila σε ηλικία 45 ετών, στα τέλη του Γενάρη του 2015.

«Είναι απίστευτο όταν σκέφτομαι πως τα τρίδυμά μου γεννήθηκαν με τρία χρόνια διαφορά. Ο κόσμος δεν το πιστεύει όταν λέω πως συνελήφθησαν την ίδια στιγμή», λέει στη Daily Mail η γυναίκα από το Leicester της Βρετανίας.

Η Swann υποβλήθηκε για πρώτη φορά σε εξωσωματική σε κλινική του Λονδίνου αλλά δεν είχε επιτυχία. Στη συνέχεια άρχισε δεύτερο κύκλο σε άλλο ιατρείο στο Nottingham. Προέκυψαν πέντε καλά ωάρια που γονιμοποιήθηκαν επιτυχώς. Δύο τοποθετήθηκαν στη μήτρα της και τρία καταψύχθηκαν. Εκείνη ανακάλυψε πως είναι έγκυος δύο εβδομάδες αργότερα.

«Ήμουν ενθουσιασμένη όταν συνειδητοποίησα πως είμαι πράγματι έγκυος. Τους πρώτους τρεις μήνες ανησυχούσα πολύ μήπως κάτι πάει στραβά. Αλλά ευτυχώς είχα μια καλή εγκυμοσύνη», εξηγεί.

Αφότου ο George ήρθε στον κόσμο, η Swann θέλησε να προσπαθήσει να κάνει κι άλλο ένα παιδί.

«Ήθελα να έχει ένα αδελφάκι πριν να είναι πολύ αργά», τονίζει. Έτσι υποβλήθηκε σε νέο κύκλο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και δύο έμβρυα τοποθετήθηκαν αυτή τη φορά στη μήτρα της.

Δύο εβδομάδες αργότερα ανακάλυψε πως ήταν έγκυος και ο υπέρηχος έδειξε πως περίμενε δίδυμα.

«Δεν το πίστευα... Τοποθετήθηκαν δύο έμβρυα για να έχω περισσότερες πιθανότητες εγκυμοσύνης λόγω της ηλικίας μου, δεν περίμενα με τίποτα να αναπτυχθούν και τα δύο», λέει.

Σχετικές ειδήσεις