ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε την αντίδραση ενός καθηγητή όταν το μωρό της φοιτήτριάς του άρχισε να κλαίει (pics)

Δείτε την αντίδραση ενός καθηγητή όταν το μωρό της φοιτήτριάς του άρχισε να κλαίει (pics)

Ο Δρ. Σίντεϋ Ενγκελμπεργκ έγινε σταρ του Διαδικτύου εν μία νυκτί γιατί έκανε κάτι που θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο.

Ο καθηγητής Ένγκελμπεργκ βρισκόταν στην αίθουσα διδασκαλίας του πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ και δίδασκε τους φοιτητές του. Μία από τις μαθήτριές του, προφανώς χωρίς εναλλακτική, είχε φέρει στο μάθημα το μωρό της. Όταν εκείνο άρχισε να κλαίει, εκείνη ντροπιασμένη, σηκώθηκε για να βγει από την αίθουσα.

Ο 45χρονος καθηγητής δεν την άφησε. Πήρε στην αγκαλιά του το μωρό, το ηρέμησε και, στη συνέχεια, εξακολουθώντας να το κρατά στα χέρια του, συνέχισε τη διδασκαλία.

Το Διαδίκτυο πήρε φωτιά με την εικόνα του καθηγητή Ένγκελμπεργκ με το μωρό στην αγκαλιά.

Το ασυνήθιστο συμβάν ανέδειξε η ίδια η κόρη του 45χρονου, πατέρα τεσσάρων παιδιών και παππού πέντε εγγονιών, μέσω Facebook γράφοντας: «Πείτε μου ποιος άλλος καθηγητής θα έκανε κάτι τέτοιο. Γιατί ο μπαμπάς μου είναι ο καλύτερος του κόσμου...» Η ίδια πρόσθεσε πως ο πατέρας της πάντοτε ενθάρρυνε τις φοιτήτριές του να φέρνουν τα μωρά τους στο μάθημά του, ακόμη και να τα θηλάζουν, γιατί θεωρούσε το ηθικό δίλημμα «μητρότητα ή σπουδές» άτοπο.

Ο ίδιος, πάντως, ερωτώμενος σχετικά, παραδέχεται πως μετά βίας θυμάται το περιστατικό, καθώς, όπως λέει, δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο ή ασυνήθιστο...

Σχετικές ειδήσεις