ΚΟΣΜΟΣ

Συνώνυμο της φρίκης οι τζιχαντιστές - Θηριωδίες άνευ προηγουμένου (photos)

Συνώνυμο της φρίκης οι τζιχαντιστές - Θηριωδίες άνευ προηγουμένου (photos)

Κάθε φορά που το Ισλαμικό Κράτος ανεβάζει στο διαδίκτυο βίντεο ή φωτογραφίες που απεικονίζουν μαζικές δολοφονίες ανθρώπων, η κοινή γνώμη θεωρεί ότι δεν γίνεται να υπάρξει κάτι πιο φρικιαστικό από αυτό που μόλις παρακολούθησε. Κι όμως. Οι τζιχαντιστές έχουν τον τρόπο να εκπλήσουν δυσάρεστα προκαλώντας εκτός από αποτροπιασμό και τρόμο. Κι ας βρίσκονται ακόμη μακριά μας...

Κι αν η είδηση με το κρέμασμα σε πάσσαλο δύο ανήλικων αγοριών από την ανατολική Συρία που «συνελήφθησαν» να μην τηρούν το Ραμαζάνι, δεν προκαλεί πλέον ιδιαίτερη εντύπωση (κάτι που βέβαια πρέπει να προβληματίσει και τον πλέον αδιάφορο), το βίντεο και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με την παραδειγματική τιμωρία «κατασκόπων» ή πιο σωστά ατόμων που κατηγορήθηκαν από τους τζιχαντιστές για κατασκοπεία, δεν έχουν προηγούμενο σε ό,τι αφορά το σοκ και τον αποτροπιασμό που προκαλούν.

Οι «τιμωροί», μάλιστα, έχουν και ποικιλία για να μην τους κατηγορήσει κανείς για μονοτονία. Το βίντεο χωρίζεται σε τρία «μέρη». Στο πρώτο, οι φερόμενοι ως κατάσκοποι τοποθετουνται σε ένα αυτοκίνητο το οποίο χτυπιέται από ρουκέτα, με αποτέλεσμα οι αιχμάλωτοι να καούν ζωντανοί. Στο δεύτερο, οι επόμενοι κατάσκοποι φυλακίζονται μέσα σε ένα κλουβί το οποίο βυθίζεται στο νερό με τη συνδρομή των τζιχαντιστών, οι οποίοι έχουν τοποθετήσει και κάμερες εντός του κλουβιού, ώστε να καταγράψουν αντιδράσεις και κραυγές καθόλη τη διάρκεια του μαρτυρικού θανάτου.

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος, η τελευταία ομάδα κατασκόπων (μέχρι την επόμενη) βρίσκει εξίσου τραγικό θάνατο. Οι αιχμάλωτοι είναι δεμένοι, πάνω τους έχουν τοποθετηθεί εκρηκτικά και όταν αυτά πυροδοτούνται, τα σώματά τους διαμελίζονται.

*** Σεβόμενο τους αναγνώστες του το Newsbomb.gr δεν δημοσιεύει το βίντεο καθώς περιέχει ακραίες σκηνές. Αν παρόλα αυτά υπάρχει από κάποιον η επιθυμία να το δει, μπορεί να το πράξει με μια επίσκεψη εδώ

Σχετικές ειδήσεις