ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Από αύριο τα σποτ για την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον

ΗΠΑ: Από αύριο τα σποτ για την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον

Οι προεκλογικές τηλεοπτικές διαφημίσεις της υποψήφιας των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα Χίλαρι Κλίντον θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από αύριο Τρίτη (04/08/2015) με αγορά τηλεοπτικού χρόνου ύψους δύο εκατομμυρίων δολαρίων, ανακοίνωσε στέλεχος της εκστρατείας της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Washington Post, τα τηλεοπτικά σποτ θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στις Πολιτείες που ψηφίζουν πρώτες, την Αϊόβα και το Νιού Χάμσαϊρ, θα έχουν διάρκεια 60 δευτερολέπτων και θα επικεντρώνονται στη ζωή και στην οικογένεια της υποψήφιας.

Το πρώτο διαφημιστικό θα τιτλοφορείται "Ντόροθι" και θα επικεντρώνεται στη ζωή της μητέρας της Χίλαρι Κλίντον και στον αγώνα της να εξασφαλίσει μία καλύτερη ζωή.

Το δεύτερο, με τίτλο "Δυνατή Οικογένεια", επικεντρώνεται στην οικογενειακή ζωή και την καριέρα της ίδιας της υποψήφιας των Δημοκρατικών και κυρίως στο έργο της στο Ταμείο για την Υπεράσπιση των Παιδιών καθώς και στη θητεία της ως γερουσιαστού Νέας Υόρκης την περίοδο που σημειώθηκαν οι επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Ο επικεφαλής της εκστρατείας της Ρόμπι Μουκ δήλωσε στην εφημερίδα ότι τα τηλεοπτικά σποτ θα δείχνουν ανθρώπους για τους οποίους έδωσε αγώνα η Κλίντον.

Αμφότερες οι διαφημίσεις ανέβηκαν χθες Κυριακή στη διεύθυνση της Κλίντον στο YouTube και τις έχουν ήδη δει χιλιάδες άνθρωποι.

Σχετικές ειδήσεις