ΚΟΣΜΟΣ

Νέο θρίλερ: Βρέθηκαν στις Μαλδίβες συντρίμμια του μοιραίου μαλαισιανού αεροσκάφους; (pics+vid)

Νέο θρίλερ: Βρέθηκαν στις Μαλδίβες συντρίμμια του μοιραίου μαλαισιανού αεροσκάφους; (pics+vid)

Ένα καινούριο κομμάτι προστίθεται στο «παζλ» του μυστηρίου με το χαμένο αεροπλάνο της πτήσης MH370 της Malaysia Airlines, καθώς – σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mirror - ένα τμήμα αεροσκάφους εντοπίστηκε σε ένα νησάκι στις Μαλδίβες και έχει «εκπληκτική ομοιότητα» με το πτερύγιο που βρέθηκε στο νησί Ρεϊνιόν τον Ιούλιο.

ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΙΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ 2000 ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΡΕΥΝΩΝ

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, ένας κάτοικος του νησιού Noonu Atoll ανέβασε στο προφίλ του στα social media συντρίμμια από αεροσκάφος που ξεβράστηκαν εκεί. Μάλιστα, σε δηλώσεις του, τόνισε ότι τα συντρίμμια εντοπίστηκαν στις 31 Μαΐου.

Τα δύο νησιά που εντοπίστηκαν τα τμήματα του αεροσκάφους απέχουν μεταξύ τους 2.000 μίλια. Παρά ταύτα, οι ειδικοί εκτιμούν ότι είναι πολύ πιθανό τα συντρίμμια που εκβράσθηκαν στις Μαλδίβες να ανήκουν στο Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων από τις Μαλδίβες, είχε παρατηρηθεί ένα αεροπλάνο να πετάει «ανησυχητικά χαμηλά» την ημέρα που εξαφανίστηκε η μοιραία πτήση.

Μια από τις ερμηνείες που δίνουν ορισμένοι ειδικοί για την τύχη της πτήσης ΜΗ370 είναι πως υπήρξε ελεγχόμενη πρόσκρουση στο νερό.

Η πτήση MH370 είχε εξαφανιστεί από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου του 2014, με 239 επιβάτες και πλήρωμα.

Πηγή video και φωτογραφιών: Daily Mail

Σχετικές ειδήσεις