ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Πατέρας επιτέθηκε στο δολοφόνο της 3χρονης κόρης του (video)

ΗΠΑ: Πατέρας επιτέθηκε στο δολοφόνο της 3χρονης κόρης του (video)

Αδυνατώντας να κουλαντρίσει το θυμό του που πηγάζει από την ανεξάντλητη πηγή της ανείπωτης θλίψης λόγω του αδόκητου χαμού της 3χρονης κόρης του, ο Dwayne Smith επιτέθηκε στο δολοφόνο της, μόλις τον αντίκρισε σε δικαστήριο του Ντιτρόιτ των ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός έβλεπε για πρώτη φορά από κοντά τον Clifford Thomas, ο οποίος αντιμετώπιζε βαρύτατες κατηγορίες, μαζί με τη σύντροφό του και μητέρα του άτυχου κοριτσιού Jasmine Gordon, για το θάνατο της μικρής Jamila.

Την ώρα που ο κατηγορούμενος στεκόταν ενώπιον του δικαστή, ο Smith τον πλησίασε από πίσω και τον χτύπησε στο κεφάλι, προκαλώντας την αντίδρασή του, αλλά και την παρέμβαση των αστυνομικών.

Όσο για την Gordon, στο βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο, ακούγεται να κλαίει και να φωνάζει «Χριστέ μου».

Η μικρή Jamila άφησε την τελευταία της πνοή, τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί με σοβαρά τραύματα. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε κακοποιηθεί, ενώ οι Αρχές αποφάνθηκαν πως ο θάνατός οφείλεται σε ανθρωποκτονία.
Η Gordon καταδικάστηκε τελικά σε 7 έως 15 χρόνια φυλάκισης για δολοφονία εξ αμελείας και 14 έως 25 χρόνια για κακοποίηση ανηλίκου, ενώ ο Τόμας σε 6 έως 15 χρόνια για φόνο εξ αμελείας χρόνια και ένα έως δύο χρόνια για αντίσταση κατά της αρχής.

Από την άλλη, ο πατέρας της 3χρονης απομακρύνθηκε από τη δικαστική αίθουσα, ωστόσο ο δικαστής δεν διέταξε την κράτησή του και δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Σχετικές ειδήσεις