ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Ηθοποιός προσπάθησε να κόψει τις φλέβες του (video)

Σοκ: Ηθοποιός προσπάθησε να κόψει τις φλέβες του (video)

Η χρόνια κατάθλιψη είχε οδηγήσει τον γνωστό ηθοποιό σε κέντρα αποτοξίνωσης και μπλεξίματα με τις αρχές. Πριν από ένα μήνα έφτασε ένα βήμα από τον θάνατο, όταν προσπάθησε να κόψει τις φλέβες του και το βίντεο - ντοκουμέντο κάνει πλέον τον γύρο του κόσμου.

Ο λόγος για τον 44χρονο πρωταγωνιστή του Buffy the Vampire Slayer Nicholas Brendon που αποπειράθηκε να κόψει τον αριστερό του καρπό δύο φορές ενώ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη.

Το βίντεο που δημοσιεύει το Radar Online δείχνει καρέ - καρέ τα τρομακτικά δευτερόλεπτα που λίγο έλειψε να του στοιχίσουν τη ζωή.

150314 nicholas brendon

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο ηθοποιός φαίνεται να περιπλανιέται μετά από νυχτερινή έξοδο και καταλήγει να προσπαθεί να κόψει τις φλέβες του έως ότου κάθεται στο πεζοδρόμιο και περνά κάποιος περαστικός.

Στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής του μπήκε σε νοσοκομείο και κατηγορήθηκε για απόπειρα πνιγμού τη φίλης του. Οι αρχές επιβεβαίωσαν στο Radar Online πως είχε δυο ξεχωριστά επεισόδια. Τον Ιούνιο είχε μπει για τρίτη φορά μέσα στον χρόνο σε κέντρο απεξάρτησης.

Δείτε το βίντεο

Σχετικές ειδήσεις