ΚΟΣΜΟΣ

Πατέρας και κόρη αποκάλυψαν την αιμομικτική τους σχέση για να πάρουν την επιμέλεια του παιδιού τους

Πατέρας και κόρη αποκάλυψαν την αιμομικτική τους σχέση για να πάρουν την επιμέλεια του παιδιού τους

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Μαγιόρκας παρακολουθεί την ιστορία ενός 36χρονου πατέρα που απέκτησε παιδί με την 18χρονη κόρη του και αποκάλυψε την αιμομικτική τους για να πάρει την επιμέλειά παιδιού τους.

Ο 36χρονος Κρις είχε συνάψει ερωτική σχέση με την 18χρονη κόρη του Σάρα, χωρίς να αποκαλύψει πουθενά το μυστικό του.

Ωστόσο, αναγκάστηκε να πει την αλήθεια για την αιμομικτική τους σχέση , μετά τη γέννηση της κόρης του – που είναι ταυτόχρονα και εγγονή του – αφού το παιδί δόθηκε σε ίδρυμα. Το αιμομικτικό ζευγάρι μίλησε μάλιστα στον τοπικό Τύπο, για να αποκαλύψει την αλήθεια και να πάρει πίσω την επιμέλεια της κόρης του.

Ο 36χρονος πατέρας και παππούς, αποκάλυψε και λεπτομέρειες για τη σχέση του με την κόρη του στην τοπική εφημερίδα Cronica Balear. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι η ερωτική σχέση με την κόρη του ξεκίνησε όπως γίνεται πάντα με όλες τις σχέσεις, δηλαδή, με φλερτ και στην συνέχεια προσπάθησε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Εκείνη από την πλευρά της υποστήριξε ότι κατανοεί πως για πολλούς ανθρώπους η ερωτική σχέση με τον πατέρα της είναι ασυνήθιστη, αλλά, υποστήριξε ότι είναι καλύτερο για το παιδί του ζευγαριού να το μεγαλώσουν οι γονείς του παρά να δοθεί για υιοθεσία ή να μεγαλώσει σε ίδρυμα.

Σχετικές ειδήσεις