ΚΟΣΜΟΣ

Ο Σον Πεν μετανιώνει για τη συνέντευξη με τον «Ελ Τσάπο»

Ο Σον Πεν μετανιώνει για τη συνέντευξη με τον «Ελ Τσάπο»

Μετανιωμένος εμφανίζεται ο ηθοποιός Σον Πεν για τη συνέντευξη που έκανε στον «Ελ Τσάπο» λίγο πριν τη σύλληψη του, καθώς όπως ο ίδιος αναφέρει ήταν ανώφελη, καθώς δεν συνέβαλε στην έναρξη ενός δημοσίου διαλόγου σχετικά με τον τρόπο που οι ΗΠΑ πολεμούν τα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών.

Ο Πεν εξήγησε ότι ήθελε να επισημάνει το ρόλο που διαδραματίζουν οι ΗΠΑ σε ό,τι αφορά τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών και με αυτό το σκοπό μετέβη στη ζούγκλα του Μεξικού για να πάρει συνέντευξη από το διαβόητο βαρόνο των ναρκωτικών.

«Εμείς είμαστε οι καταναλωτές. Είτε συμφωνείτε με τον Σον Πεν είτε όχι, αυτό μας καθιστά με κάποιο τρόπο συνεργούς» επισήμανε ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Τσάρλι Ρόουζ, η οποία θα προβληθεί την Κυριακή στην εκπομπή 60 Minutes του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CBS.

«Είτε ανήκετε στη Δεξιά είτε στην Αριστερά, τα παιδιά σας θα κάνουν χρήση ναρκωτικών» συνέχισε ο ίδιος προτού διερωτηθεί:

«Από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε αυτό το άρθρο, πόσες φορές μιλήσατε για αυτό;».

«Λυπάμαι που με όλες αυτές τις αντιδράσεις εναντίον του άρθρου, ξεχάσαμε να μιλήσουμε για την πολιτική που ασκούμε στη μάχη κατά των ναρκωτικών, αυτός άλλωστε ήταν ο στόχος» τόνισε.

«Ας είμαστε ξεκάθαροι. Το άρθρο μου απέτυχε» στο στόχο του, σημείωσε.

Ο Αμερικανός πρωταγωνιστής υποστήριξε επιπλέον ότι η συνέντευξή του δεν βοήθησε στη σύλληψη του «Ελ Τσάπο», σε αντίθεση με τα όσα λέγονται.

«Υπάρχει επίσης ένας μύθος σύμφωνα με τον οποίο η συνάντησή μου με τον Ελ Τσάπο συνέβαλε "σημαντικά" στη σύλληψή του, όπως ακριβώς είπε η υπουργός Δικαιοσύνης του Μεξικού» δήλωσε ο ηθοποιός.

«Η συνάντησή μας έγινε την 2α Οκτωβρίου, εβδομάδες πριν από τη σύλληψή του, σε μια περιοχή που απέχει πολύ από εκείνη που συνελήφθη» υποστήριξε ο Σον Πεν.

Σχετικές ειδήσεις