ΚΟΣΜΟΣ

Ζητά να την αφήσουν να πεθάνει !

Ζητά να την αφήσουν να πεθάνει !
Η Karen Chinskie είναι ένα 9χρονο κορίτσι που έχει πονέσει όσο κανένα άλλο παιδί στην ηλικία της...

Ένα 9χρονο κοριτσάκι στη Βρετανία έχει συγκινήσει την κοινή γνώμη με τον «γολγοθά» τον οποίο περνάει, λόγω μιας μυστηριώδους ασθένειας που την ταλαιπωρεί, αλλά και με τις δηλώσεις της.

Η Karen Chinskie, το μόνο που ζητά πλέον είναι να την αφήσουν να πεθάνει, καθώς έχει υποστεί χειρουργικές επεμβάσεις που διήρκεσαν συνολικά πάνω από 70 ώρες.

Όπως αναφέρει η Βρετανική εφημερίδα «The Sun» τα προβλήματα υγείας ξεκίνησαν για την 9χρονη σε μικρότερη ηλικία, όταν έπεσε από άλογο. Τότε υπέστη την πρώτη κρίση. Οι γιατροί που την εξέτασαν διέγνωσαν έλλειψη σιδήρου και της έδωσαν τα απαραίτητα συμπληρώματα.

Ωστόσο, κάθε μέρα που περνούσε η κατάστασή της γινόταν χειρότερη . Έτσι ξεκίνησαν οι χειρουργικές επεμβάσεις, η οποίες ήταν τόσο επίπονες, που οι γιατροί για να ναρκώσουν το κοριτσάκι του έδιναν ηρεμιστικά, τα οποία χορηγούνται σε άλογα!

Παρά τα απανωτά χειρουργεία η υγεία της Karen δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης. Δίπλα της η μητέρα της, ξεσπά σε κλάματα όταν ακούει το κοριτσάκι της να δηλώνει «απλά αφήστε με ήσυχη και επιτρέψτε μου να πεθάνω» και επισημαίνει: «Εύχομαι να μπορούσαν τουλάχιστον να μας δώσουν μια διάγνωση ώστε να ανακουφιστεί και να αποκτήσει τη ζωή που της αξίζει.

Πονάει διαρκώς. Το θέμα είναι ότι δεν έχουν καμία απάντηση. Κάποια στιγμή δε δίστασαν να με κατηγορήσουν ότι δεν της έδινα πολλά λαχανικά και φρούτα.»