ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο και όμως αληθινό: Τη σκότωσε το… φιλί του εραστή της!

Απίστευτο και όμως αληθινό: Τη σκότωσε το… φιλί του εραστή της!

Μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης, με τραγική κατάληξη, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας σοκ.

Γιατί αντίθετα με το παραμύθι της «Ωραίας Κοιμωμένης», στο οποίο η όμορφη πριγκίπισσα ξυπνά από το φιλί της αληθινής αγάπης, στην πραγματική ζωή ο «πρίγκιπας» σκότωσε με το φιλί του τη σύντροφό του!

Η 20χρονη Καναδή Μίριαμ Ντικρ Λεμέι απεβίωσε το 2012 στο κρεβάτι της, έπειτα από μια βραδινή έξοδο με τον αγαπημένο της, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν είχαν αποκαλυφθεί τα αίτια του τραγικού θανάτου της. Κάτι που βρήκε τη δύναμη να κάνει η μητέρα της.

Όπως υποστήριξε η τελευταία, το μοιραίο βράδυ, προτού ο σύντροφός της τής δώσει ένα φιλί για καληνύχτα, είχε φάει φυστικοβούτυρο, με αποτέλεσμα αυτό να ήταν και το τελευταίο τους...

«Η Μίριαμ δεν τον είχε ενημερώσει ότι είχε αλλεργία στα φιστίκια», δήλωσε η μητέρα της στην καναδική εφημερίδα «Journal de Quebec», συμπληρώνοντας: «Αν και είχε πλύνει τα δόντια του πριν πάει για ύπνο, ένα μικρό κομμάτι ψωμιού με φυστικοβούτυρο είχε μείνει στο στόμα του. Στη συνέχεια αγκάλιασε την αγαπημένη του τρυφερά και της έδωσε ένα παθιασμένο φιλί. Τότε, άρχισε το δράμα. Μέσα σε οκτώ λεπτά η κατάσταση της Μίριαμ επιδεινώθηκε σε βαθμό που μετά βίας μπορούσε να αναπνεύσει. Αν και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τη σώσουν».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τους γιατρούς, ίχνη αλλεργιογόνων μπορούν να εντοπιστούν στο ανθρώπινο σάλιο έως και τέσσερις ώρες μετά το φαγητό.

Σχετικές ειδήσεις