ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση στην Κωνσταντινούπολη: Δεν υπάρχουν Έλληνες μεταξύ των θυμάτων - Αναγνωρίζονται οι νεκροί

Επίθεση στην Κωνσταντινούπολη: Δεν υπάρχουν Έλληνες μεταξύ των θυμάτων - Αναγνωρίζονται οι νεκροί

Ειδήσεις - Tρομοκρατική επίθεση Κωνσταντινούπολη:Τριάντα εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 69 τραυματίστηκαν από την επίθεση του φονιά «Άγιου Βασίλη».

Κλιμάκια του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος που επισκέφθηκαν τα νοσοκομεία όπου νοσηλεύονται τραυματίες της αιματηρής επίθεσης σε γνωστό κλαμπ της Κωνσταντινούπολης, δεν εντόπισαν κάποιον Έλληνα, μεταξύ των τραυματιών, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Διαβάστε εδώ όλα τα νεότερα για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί οι ταυτότητες και των 39 θυμάτων της επίθεσης, οι ελληνικές προξενικές αρχές, δεν έχουν κάποια ενημέρωση ότι μεταξύ των θυμάτων υπάρχουν Έλληνες (ομογενείς ή επισκέπτες).

Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος νωρίς το πρωί της Κυριακής, με μήνυμά του συνέστησε στους παρεπιδημούντες στην Κωνσταντινούπολη προσοχή και αποφυγή πολυσύχναστων σημείων.

Από τους 39 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, 15 ή 16 είναι ξένοι υπήκοοι. Σύμφωνα με την υπουργό Οικογένειας και Κοινωνικών Πολιτικών Φατμά Μπετούλ Σαγιάν Καγιά και όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu μεταξύ των θυμάτων βρίσκονται πολίτες από τη Σαουδική Αραβία, το Μαρόκο, τον Λίβανο, αλλά και τη Λιβύη.

Νωρίτερα, το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ, ανακοίνωσε ότι μια Ισραηλινή γυναίκα είναι μεταξύ των θυμάτων.

Διαβάστε εδώ και εδώ μαρτυρίες από την επίθεση

Δείτε ΕΔΩ βίντεο από το Reina

Σχετικές ειδήσεις