ΚΟΣΜΟΣ

Βρέθηκε η αγελάδα που αναστάτωσε τη Γερμανία

Βρέθηκε η αγελάδα που αναστάτωσε τη Γερμανία
Η Υβόννη, η αγελάδα που αναστάτωσε τις αρχές Γερμανίας και Αυστρίας, βρέθηκε σήμερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Bild...

Η Υβόννη, η αγελάδα που αναστάτωσε τις αρχές Γερμανίας και Αυστρίας, βρέθηκε σήμερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Bild.

Η αγελαδίτσα έτρεχε ελεύθερη στα δάση της Βαυαρίας από τα τέλη Μαΐου. Η εφημερίδα επικαλείται ανακοίνωση της βαυαρικής υπονομαρχίας του Μάχλντορφ αμ Ιν, σύμφωνα με την οποία η Υβόννη βρίσκεται στο Άιγκελσμπεργκ, στις βαυαρικές Άλπεις, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από το σημείο που το «έσκασε».

«Η αγελάδα Υβόννη βρέθηκε, αλλά εξακολουθεί να μην έχει πιαστεί. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση βρίσκεται σε ένα περιφραγμένο λιβάδι, από το οποίο δεν μπορεί πλέον να το σκάσει», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Μπρίτα Φράιταγκ, εκπρόσωπος του γερμανοαυστριακού τομέα Άιντερμπιχλ, που εξειδικεύεται στην προστασία των ζώων και αγόρασε την Υβόννη μετά την απόδρασή της.

«Κάποιοι άνθρωποι από τον τομέα του Γκουτ Άιντερμπιχλ βρίσκονται καθ’οδόν, αυτοί μπορούν να την κοιμίσουν και να την αιχμαλωτίσουν τις επόμενες ώρες», προσέθεσε η Φράιταγκ.

Μέχρι σήμερα, οι τοπικές αρχές είχαν καταφύγει σε ευφάνταστες λύσεις, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν την αγελάδα. Έφεραν την αδελφή της Υβόννης, Βαλράουτ, τον γιο της Φρίζι, ακόμα και έναν ταύρο τον Ερνστ, για να την πείσουν να βγει από το δάσος.