ΚΟΣΜΟΣ

Ρίο Φέρντιναντ: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον χαμό της συζύγου του (vid)

Ρίο Φέρντιναντ: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον χαμό της συζύγου του (vid)

Πώς προσπαθεί να είναι πατέρας και μητέρα μαζί – Η δύσκολη ανατροφή των παιδιών μετά το θάνατο της πολυαγαπημένης του Ρεμπέκα

Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς, ο πρώην παίχτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μιλά με δάκρυα στα μάτια για τους τρόπους που προσπαθεί να αντιμετωπίσει το θάνατο της γυναίκας του.

Η Ρεμπέκα έφυγε πρόωρα από τη ζωή τον Μάιο του 2015 και από το τότε ο Ρίο προσπαθεί από τη μία να αντιμετωπίσει το πένθος του και από την άλλη να μεγαλώσει όσο καλύτερα γίνεται τα παιδιά τους.

«Αγαπούσα τη γυναίκα μου περισσότερο από καθετί. Εγώ και η Ρεμπέκα είχαμε απίστευτη σχέση. Δεν πιστεύεις ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί το χειρότερο σενάριο. Η τελευταία φορά που ήταν σπίτι προσπάθησε να μιλήσει γι' αυτό, αλλά το σταμάτησα δεν ήθελα να μιλήσω. Είναι από τα λίγα πράγματα που πρέπει να ξεπεράσουμε μαζί (με τα παιδιά μου), όπου δεν έχω απαντήσεις και είναι αρκετά ανησυχητικό και τρομακτικό», δηλώνει ο Ρίο Φέρντιναντ.

«Όταν δεν μιλούν είναι δύσκολο μερικές φορές γιατί κάθεσαι εκεί και είναι σαν να "τι σκέφτονται; που είναι; Είναι ανήσυχοι, είναι χαρούμενοι; Είναι λυπημένοι;". Ανησυχώ για όλα αυτά, αλλά...επειδή δεν μπορώ να βγάλω τίποτα από τα δύο παιδιά, θα ήθελα κάποιος να τα βοηθήσει να μιλήσουν, απλά για να ξέρω ότι είναι καλά. Μέσα, αρχίζω να ανοίγομαι λίγο, να αναπνέω περισσότερο. Νιώθω ότι ανοίγει το μυαλό μου, απλά όταν σκέφτομαι τις στιγμές που είχαμε μαζί. Κάτι το οποίο δεν ήμουν ικανός να κάνω πριν. Και είμαι πολύ καλύτερα από ότι όταν ξεκίνησα αυτό», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Ρίο Φέρντιναντ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: