ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Του επιτέθηκε καρχαρίας και τη γλίτωσε επειδή... του έριξε μπουνιά! (pics)

Αυστραλία: Του επιτέθηκε καρχαρίας και τη γλίτωσε επειδή... του έριξε μπουνιά! (pics)

Με μια... γρατζουνιά στην πλάτη, σκισμένη στολή και δαγκωνιές στη σανίδα του γλίτωσε ένας σέρφερ στη Μελβούρνη που δέχτηκε επίθεση από λευκό καρχαρία

Πιο συγκεκριμένα, ο 37χρονος Marcel Brundler, είπε πως του επιτέθηκε ένας λευκός καρχαρίας περίπου τριών μέτρων και κατάφερε να διαφύγει από τα σαγόνια του επειδή του έριξε μια... μπουνιά! Δευτερόλεπτα αργότερα πέρασε ένα μεγάλο κύμα και κατάφερε να βγει με ασφάλεια στην ακτή.

Αρχικά ο Brundler νόμιζε ότι ήταν δελφίνι ωστόσο, σύντομα κατάλαβε ότι ήταν κάτι πολύ μεγαλύτερο. «Γύρισε προς τα εμένα, δάγκωσε τη σανίδα, έκανε έναν κύκλο γύρω μου και μετά με έπιασε από τη στολή», δήλωσε ο ίδιος στο ABC News. «Ούρλιαζα και του έριχνα γροθιές την ώρα που μου επιτίθετο», είπε Ο 37χρονος και συνέχισε: «Ήμουν πολύ τυχερός. Εμφανίστηκε από το πουθενά ένα κύμα».

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι ο 37χρονος ήταν τέρας ψυχραιμίας μετά την επίθεση. «Ο καρχαρίας δάγκωσε τη σανίδα του και έσκισε τη στολή του. Αλλά εκείνος δεν τραυματίστηκε. Ήταν πολύ τυχερός» δήλωσε ο Mick Atkinson, και πρόσθεσε: «Την ώρα της επίθεσης ήταν μέσα στο νερό και άλλοι τέσσερις σέρφερ και έτρεξαν γρήγορα έξω στην ακτή».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Πηγή: Telegraph

Σχετικές ειδήσεις