ΚΟΣΜΟΣ

Συνετρίβη μαχητικό αεροσκάφος – Νεκρός ο πιλότος

Συνετρίβη μαχητικό αεροσκάφος – Νεκρός ο πιλότος

Άγνωστα μέχρι στιγμής τα αίτια της τραγωδίας

Ένας ακόμη πιλότος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης σε άλλη μία αεροπορική τραγωδία τις τελευταίες μέρες στο κέντρο δοκιμών και εκπαίδευσης της Νεβάδα υπό αδιευκρίνιστες και μυστηριώδεις συνθήκες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ ο πιλότος Eric Schultz πέθανε από τραύματα που προκλήθηκαν κατά τη συντριβή αγνώστου τύπου αεροσκάφους στην περιοχή που βρίσκεται περίπου 100 μίλια βορειοδυτικά της Πολεμικής Βάσης της Αεροπορίας Nellis.

Το αεροσκάφος, το οποίο πιθανολογείται ότι πρόκειται για νέο τύπο μαχητικού, οι δοκιμές του οποίου καλύπτονται από άκρα μυστικότητα, βρισκόταν σε αποστολή εκπαιδεύσεως κατά τη στιγμή του δυστυχήματος, όπως έγινε γνωστό.

«Οι πληροφορίες σχετικά με τον τύπο του αεροσκάφους είναι απόρρητες» δήλωσε η Ταγματάρχης Christina Sukach, επικεφαλής τύπου της Πτέρυγας 99 της Αεροπορικής Βάσης του Nellis, σε σχετική ερώτηση της γνωστής ιστοσελίδας Military.com.

Το θανατηφόρο γεγονός συνέβη μία ημέρα μετά τη συντριβή δύο αεροσκαφών τύπου A-10 Thunderbolt II που είχαν απογειωθεί από την ίδια αεροπορική βάση. Και οι δύο πιλότοι κατάφεραν να εκτιναχθούν από τα αεροσκάφη με ασφάλεια, σύμφωνα με ξεχωριστή ανακοίνωση της Βάσης Nellis, δημιουργώντας υπόνοιες ότι τα δύο αεροσκάφη συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Σχετικές ειδήσεις