ΚΟΣΜΟΣ

«Ζούσα με ένα μανιακό δολοφόνο για τρία χρόνια - Ήξερα ότι θα ήμουν το επόμενο θύμα του»

«Ζούσα με ένα μανιακό δολοφόνο για τρία χρόνια - Ήξερα ότι θα ήμουν το επόμενο θύμα του»

Ο serial killer John Sweeney είχε ήδη δολοφονήσει και τεμαχίσει το πτώμα της πρώην φίλης του, πριν γνωρίσει την Delia Balmer.

Κακοποιημένη και αιμόφυρτη, η Delia Balmer κείτονταν στο κατώφλι του σπιτιού της, θεωρώντας ότι ήταν οι τελευταίες της στιγμές. Λεπτά νωρίτερα ο πρώην φίλος της, έχοντας ένα τσεκούρι και ένα σκουριασμένο μαχαίρι προσπάθησε να την σκοτώσει.

PROD Delia Balmer and John Sweeney in Mexico

Μετά την απόπειρα δολοφονίας της Delia, ο John Sweeney δολοφόνησε ακόμα μία κοπέλα του. Μάλιστα, ο σαδιστής δράστης έκοψε το σώμα της άτυχης κοπέλας σε κομμάτια και τα πέταξε, ενώ η αστυνομία τον καταζητούσε για την απόπειρα κατά της Delia.

Η απίστευτη ιστορία της Delia διαδραματίστηκε το 2002, όμως η ίδια μόλις τώρα κατάφερε να επουλώσει τις πληγές της και να διηγηθεί το ανατριχιαστικό περιστατικό.

Όπως η ίδια αναφέρει, ο μανιακός δολοφόνος και σύντροφός της, John Sweeney την χτύπησε με ένα τσεκούρι στο κεφάλι και μετέπειτα τη μαχαίρωσε στο στήθος και στο γλουτό, αφήνοντας την να πεθάνει έξω από το σπίτι της.

PROD John Sweeney trial

Το μαρτύριό της ξεκίνησε το 1994, όταν ο John μετά από έναν καβγά την κράτησε όμηρο στο σπίτι της και αφού την βίασε επανειλημμένα, την απείλησε ότι θα της κόψει τη γλώσσα αν φωνάξει. Τότε της αποκάλυψε ότι είχε δολοφονήσει και τεμαχίσει την πρώην φίλη του, το μοντέλο Melissa Halstead, με το σώμα της να το είχε πετάξει σε ένα κανάλι στην Ολλανδία.

Εκείνη τη στιγμή, όπως εξομολογείται η ίδια, συνειδητοποίησε ότι κάποια στιγμή ο σαδιστής σύντροφος της θα έρθει κάποια στιγμή και για εκείνη. Το μαρτύριο της φάνηκε ότι τελειώνει όταν ο ίδιος αναγκάστηκε να φύγει για δουλειά στην Γερμανία, η Delia κατήγγειλε την κακοποίηση της στην αστυνομία και ο John συνελήφθη αργότερα.

Λίγα χρόνια μετά ο μανιακός δολοφόνος αφέθηκε ελεύθερος και προσπάθησε να σκοτώσει την άτυχη πρώην του.

Τώρα η 64χρονη Delia εδώ και δυο δεκαετίας ζει με τα τραύμα της, ενώ ο μανιακός δολοφόνος έχει καταδικαστεί σε 4 φορές ισόβια.