ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανοί παίκτες του ράγκμπι σε νέες περιπέτειες…

Βρετανοί παίκτες του ράγκμπι σε νέες περιπέτειες…
Νέο σκάνδαλο για παίκτες της ομάδας ράγκμπι της Εθνικής Αγγλίας...

Ο μάνατζερ της ομάδας ράγκμπι της Αγγλίας, Μάρτιν Τζόνσον, προειδοποίησε σε έντονο ύφος τρεις παίκτες του, επειδή οι ίδιοι χλεύασαν και γελοιοποίησαν μια κοπέλα που εργάζεται σε ξενοδοχείο που συνεργάζεται με την ομάδα.

Οι τρεις παίκτες που παλιότερα είχαν εμπλακεί σε σεξουαλικό σκάνδαλο, αυτή τη φορά έκλεψαν την ασύρματη ενδοεπικοινωνία της και όταν η ίδια τη ζήτησε πίσω προκειμένου να μην έχει πρόβλημα στο χώρο εργασίας της, οι τρεις επαγγελματίες παίκτες του ράγκμπι αρνήθηκαν να τη δώσουν, γελοιοποιώντας την.

Όπως η ίδια κατήγγειλε: «Τους είπα να μου δώσουν την ενδοεπικοινωνία πίσω, επειδή είχα πολύ δουλειά. Ήθελα να ειδοποιήσω την κουζίνα για το τι φαγητά έπρεπε να ετοιμαστούν και να πάω να πάρω κάποια σνακ. Τότε, ξεκίνησαν να κάνουν απρεπή σχόλια και να με βιντεοσκοπούν. Έκρυβα το πρόσωπό μου τονίζοντας πως εκείνη την ώρα δούλευα και δεν έπρεπε να με βιντεοσκοπούν όμως δεν σταματούσαν. Μάλιστα, ξεκίνησαν να μου κάνουν και σεξιστικά σχόλια, χωρίς όμως να το τραβήξουν πολύ».

Ο τεχνικός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, φάνηκε εξοργισμένος με την πράξη των παικτών του: «Είμαι πολύ νευριασμένος αν και οι τρεις παίκτες απολογήθηκαν για τις πράξεις τους. Πρέπει να καταλάβουν πως ότι κάνουν, έχει αντίκτυπο σε όλη την ομάδα. Αν και έχουν μετανιώσει, εγώ ακόμα δεν τους έχω συγχωρήσει».

Πάντως, όπως η ίδια η Άναμπελ Νιούτον είπε στην “Dailymail”, ο ένας εκ των τριών παικτών της έδωσε λουλούδια, προκειμένου να «χρυσώσει» το χάπι, τονίζοντάς της πως δεν είναι τόσο όμορφα όσο η ίδια…